src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Jock Vs. Nerd



Πιο ανάλαφρο ποστ σήμερα. Μπορεί να εν παλιό, αλλά τωρά το ήβρα, άρεσε μου και εματάφρασα σας το. Ούλλοι ξέρουμε τι λεφτά παίζουν στον αθλητισμό, ειδικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Οι αστέρες-αθλητές φκάλλουν παραπάνω λεφτά απ' όσα είδαμε εμείς ποτέ μαζεμένα. Τα λεφτά συνεχίζουν να έρκουνται ακόμα και μετά που αφυπηρετούν. Για παράδειγμα, ρίψετε μια μαθκιά στα κέρδη του μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν εφτά χρόνια μετά που εσταμάτησε να παίζει:
• Με το που αφυπηρέτησε έπιασε $40 εκατομμύρια και έκλεισε συμφωνίες που θα του αποφέρουν $178.100 την ημέρα για όσο ζει, εκτός που τες πληρωμένες εμφανίσεις που θα πραγματοποιεί.
• Αν κοιμάται για 7 ώρες τη νύχτα, ώσπου να ξυπνίσει κερδίζει $52.000.
• Αν πάει σινεμά, ώσπου να δει το έργο θα πιάσει $18.550.
• Αν αποφασίσει να βράσει έναν αυκό, θα φκάλει $618 ώσπου να εν έτοιμο.
• Αν έθελε να φυλάξει λεφτά για να αγοράσει έναν Acura NSX των $90.000, θα του έπερνεν 12 ώρες.
• Για να παίξει ένα γύρο γκολφ πληρώνει $200 και ώσπου να τελειώσει κερδίζει $33.390.
• Ώσπου να παρακολοθήσει το δρόμο 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς φκάλλει $19.60.
• Φκάλλει $7.415 την ώρα παραπάνω που το μέσο μισθό στες ΗΠΑ.
• Φέτος θα φκάλει παραπάνω που τα διπλάσια λεφτά απ' όσα εφκάλαν συνολικά στες θητείες τους ούλλοι οι αμερικάνοι προέδροι μαζί.

ΑΛΛΑ
Αν ο Τζόρνταν φυλάξει όσα λεφτά φκάλει για τα επόμενα 500 χρόνια, θα έσιει πιο λλία από όσα έσιει τούτην τη στιγμή ο Μπιλ Γκέιτς.
Game over. Nerd wins...

18 σχόλια:

  1. @Ina
    Οι nerds έχουν τόσες πιθανότητες να πετύχουν στη ζωή τους όσες έχουν και οι jocks να αποτύχουν. ;)

    @Prasinada
    Chance να ρέξεις τον Γκέιτς εν νομίζω. Αλλά διώ σου -τυφλή- ψήφο εμπιστοσύνης να πετύχεις στη ζωή σου. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma en je eipa na ton rexo...eto apla elpizo na isxuei to allo pou eipe o Bill "be nice to nerds, chances are you'll end up working for one!" mpas kai kamia mera someone will work for me! Thanks omos gia tin tufli psifo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :-)))
    τι να πούμε κι εμείς που όσα βγάζουμε σε ένα χρόνο είναι τα ψιλά που έχουν και οι δύο πετάμενα ποτζεί ποδά;... :-(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χεχε, ωραίο δίδαγμα. Μάθε γράμματα γιε μου να γίνεις εκατομυριούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Prasinada
    Ακόμα και να μεν δουλέψει κανένας μπούλης του παρελθόντος σε εσένα, σίουρα σε κάποια φάση θα δείς κανέναν τους κάπου. Και chances are you will be looking down on them.

    @Ουφ!
    Το καλόν της υπόθεσης εν ότι κάποια που τζείνα τα λεφτά αναγκάζουνται να τα δώκουν σε "φιλανθρωπίες" (βλέπε ξέπλυμα χρημάτων και φοροαπαλλαγές). Κάποια μέρα ελπίζω μόνο να ποκουππηστεί η πυραμίδα της εξουσίας τους και να βρεθούν τζείνοι να σηκώνουν το βάρος της κωλοκοινωνίας που εδημιουργήσαν. Εν τους καταλαβαίνω και εν τους δικαιολογώ με τίποτε. Πως μπορείς ρε φίλε να νοιώθεις άνετα με τον εαυτό σου κρατώντας λεφτά που εν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποττέ την ώρα που ανθρώποι πεθανήσκουν που την πείνα; Fucking Gollums με τα precious money τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Αππωμένη
    Το δίδαγμα νομίζω εν εν η κουβέντα του Γκέιτς που είπεν η prasinada, "be nice to nerds, chances are you'll end up working for one!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ πόσα να φκάλει ο Μπιλ Γκειτς για να βράσει τζίνος ενα αυγό....
    Τελικά τούτος ο άνθρωπος είναι οι εκδίκηση των νερτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι, αλλά ο Τζόρνταν δεν δώρισε λεφτά σε αγαθοεργίες όπως ο Γκέητς. long live nerds. επιασε με η καταθλιψη με τουντο αναλαφρο ποστ σου. εγώ για να βράσω ένα αυκό χάνω λεφτά. το ρεύμα του γκαζιού. το νερό. το αυκό. το φως της κουζίνας. πιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Xippasmeni
    Πράγματι, πρέπει να εν το όνειρο των nerds και ο εφιάλτης των jocks.

    @She Demon
    Ναι, ο Τζόρνταν εν κάμνει τόσες αγαθοεργίες, αλλά ούτε φκάλλει λεφτά εργοδοτόντας ανήλικους σε ασιατικές χώρες με 15 σεντ την ημέρα μισθό. Ούτε αγοράζει πρώτες ύλες που πολέμαρχους στην Αφρική, οι οποίοι προκαλούν εμφύλιες συγκρούσεις δαμέ και δεκαετίες για να πιάσουν τον έλεγχο μεταλλίων. Καταλαβαίνω σε όμως, και εμένα έπιασε με κατάθλιψη με τούτο το ανάλαφρο ποστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα εκατομμύρια δεν κάνουν ευτυχισμένους ανθρώπους,...τους παλαβώνουν!
    Καθημερινά τους βλέπεις σ'ενα συνεχή αγώνα να προσπαθούν με υλικά και ουσίες να ανακτίσουν το χαμένο νόημα της ύπαρξης και της ζωής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ, τα λεφτά εν κάμνουν την ευτυχία. Αν και συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη της. Η οικογένεια του Μπιλ Γκέιτς σίουρα ζει πιο άνετα και μπορεί να αντιμετωπίσει πιο εύκολο το όποιο πρόβλημα υγείας τους τύχει, παρά μια αμερικανική οικογένεια που ζει με κουπόνια και αισχρά επιδόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και όπως λέω και εγώ συχνά "καλύττερα να κλαίω τον πόνο μου μες το μερσεντές παρά μες το lada" - ταιριάζει με το τελευταίο σου σχόλιο πως τα λεφτά εν κάμνουν την ευτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κι εγώ βγάζω όσα βγάζουν αυτοί που λες μαζί με το φίλο μου το Σιακόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλλον εννά επροτιμούσα να ήμουν σπασματάκιν. Με τον νουν σου μπορείς να φκάλλεις καμπόσα ριάλια ως τα γεράματα του. Με το σώμαν σου άμμαν γινείς 30, το πολλύν 35, τέρμαν τα πολλά λεφτά. Άσε που μπορεί να μεν έσςει αθλητήν πκιον που να μεν κάμνει αναβολικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. En amartia opoiosdhpote an eshei toooosa lefta. Kriman tziai adikon amna eshei toson kosmon pou peina.
    Oi nerds toulaxiston en egkefaloi sinithws. Oi jocks ws epi to pleiston analfavitoi. Trust, me kserw kala to thema;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Κυπριακόφωνος
    Η φάση ένι ότι τούτοι οι ανθρώποι εν χρειάζεται να δουλέψουν ως τα γεράματα για να γίνουν πλούσιοι. Εν χρειάζεται καν να δουλέψουν ως τα 35. Αλλά και εγώ θα προτιμούσα να ήμουν nerd, για διαφορετικούς λόγους.

    @postbabylon
    Εν πράγματι κρίμα και άδικο. Και γελοίο. Πως τους επιτρέπουν; Πως τους επιτρέπουμε; Πως αφήνουμε το 2% του πληθυσμού να μας γαμά έτσι;
    Έσιεις δικιο, ως συνήθως εν αναλφάβητοι. Πως ξέρεις καλά το θέμα όμως; ο.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή