src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Alien attacks

Κατά καιρούς, εθκιάβασα πολλές παράξενες ειδήσεις στο ίντερνετ. Τον τελευταίο τζαιρό, πυκνώνουν οι ιστορίες που έχουν να κάμουν με εξωγήινους τζαι UFO.
Στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, είσιεν μιαν αμμοθύελα τζαι το CNN έστειλε ελικόπτερο να το κινηματογραφήσει. Στο βίντεο, εμανίζουνται κάτι παράξενα φωτούθκια να ταξιδεύκουν με την αμμοθύελα τζαι πολλοί ισχυρίζουνται ότι εν UFO.Ένας άλλος, ερασιτέχνης κινηματογραφιστής, ήταν στα ερείπια του Μάτσου Πίτσου στο Περού τζαι εκατέγραψε καταλάθος στην κάμερα του άλλα φωτούθκια που φαίνουνται να κινούνται ως σμήνος.Στην Αγγλία, πάνω που τα γραφεία του BBC στο Λονδίνο αρκετός κόσμος είδε φωτούθκια να χώνουνται πίσω που σύννεφα τζαι να αλλάσσουν κατεύθυνση απότομα με μεγάλες ταχήτητες.Τίποτε διαφορετικό που τα βίντεο του είδους που εμφανίζουνται ζυχνά-πυκνά στο ίντερνετ.
Τζαμαί που άρκεψε να γίνεται ενδιαφέρον, ήταν μετά που μιαν αναφορά των ρωσικών διαστημικών (τζαι προφανώς κατασκοπευτικών) υπηρεσιών FKA τζαι RKA στον Πούτιν. Σύμφωνα με τους Ρώσους, ανθρώποι τους εκατέγραψαν σε βίντεο μιαν επίθεση εξωγήινων σε μια που τες πιο γνωστές αμερικάνικες βάσεις διαστημικών προγραμμάτων, στο Fort Worth των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την αναφορά, η επίθεση άφηκεν πίσω της 500 νεκρούς τζαι είσιεν στόχο ένα πρόγραμμα βασισμένο στην "τεχνολογία Βιμάνα". Μιαν εξωγήινη τεχνολογία που έππεσε στα σιέρκα των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, όπου εσυγκρούστηκε ένα UFO τζαι εσυλλέξαν το. Οι ΗΠΑ απαντήσαν στους Ρώσους τζαι εκάμαν λόγο για αστειότητα. Είπαν ότι ήταν μια μαγνητική καταιγίδα με αποτέλεσμα να γίνουν εκρήξεις μετασχηματιστών στη βάση.
Παρόμοια περιστατικά εσημειωθήκαν τζαι σε άλλα μέρη του κόσμου τον τελευταίο τζαιρό.Προφανώς, οι εξωγήινοι κάτι ή κάποιον ψάχνουν. Τζαι εν νομίζω ότι εν η τεχνολογία Βιμάνα που λαλούν οι Ρώσοι. Στόχος, εν η Βοσνία. Τζαι συγκεκριμένα, ο Radivoke Lajic. Ο κύριος στη φωτογραφία Εν ένας 50χρονος που μεινίσκει στο χωρκό Gornji Lajici, κοντά στην πόλη Prijedor. Αλλά μεν πάτε τζαμαί, γιατί φαίνεται ότι οι εξωγήινοι θέλουν να τον λιθοβολήσουν τζαι μπορεί να σας πιάσει τζαι εσάς καμιά πέτρα κατά λάθος. Που το 2007 ως σήμερα, το σπίτι του εχτυπήθηκε έξι φορές που μετεωρίτες. Τζαι πάντα ενώ έβρεσιεν. Ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τους λόγους που δέχεται επίθεση, αλλά είμαι σίουρος ότι ούλον τζαι κάτι έκαμεν. "Είναι σαφές ότι δέχομαι επίθεση από τους εξωγήινους. Δεν γνωρίζω τι έχω κάνει και τους έχω ενοχλήσει, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για αυτό που μου συμβαίνει. Ετσι κι αλλιώς η πιθανότητα να χτυπηθεί ένα σπίτι από έναν μετεωρίτη είναι πολύ μικρή. Το γεγονός ότι στο δικό μου έχει συμβεί έξι φορές, είναι κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Είμαι σίγουρος ότι έχω στοχοποιηθεί από τους εξωγήινους. Παίζουν παιχνίδια μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Κάθε φορά που βρέχει, δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ανησυχώ για το επόμενο χτύπημα", λαλεί...

28 σχόλια:

 1. εν εμένα που ψάχνουν τα παιδκιά που μακριά. ακούσαν ότι στη γη εν βρέθετε πλάσμα για babysitting τζαι είπαν να έρτουν να βοηθήσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χεχε. Καμόν που το έσιεις τζείνο το babysitting δηλαδή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΖΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΪ ΠΟΛΛΕΣ.

  αλλά εν θα παρακαλώ άλλο. 14 του Δεκέμβρη έρχεται η Πρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι, ναι. Η Πρας φαντάζουμαι ανυπομονεί να έρτει Κύπρο για να σου κάμει babysitting. Να μεν σου πως εν τζαι ο λόγος που έρκεται.
  Παρέτα ιδιοτροπίες τζαι πέρνα χρόνο με τα μωρά ρε. Εν χαρά τα μωρά :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τον φτωχό τον άνθρωπο εν βρίσκει ησυχία που τους εξωγήινους..

  ε sorry αλλά 'έκλεισα' την Πράς ήδη για μπύρες/τσάι. Έταξε μας cheesecake!

  @Mana..Εγώ επρόσφέρθηκα να πάρω την κόρη την μεγάλη για μπύρες στην παραμυθούπολη αλλά για κάποιο λόγο εν μου απάντησες ποττέ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αντί να νιώθει χαρούμενος ο παρέας που τον εδιαλέξαν οι εξωγηίνοι μέσα που τόσο κόσμο, κάμνει και παράπονο. Εννα προτιμούσε δηλαδή να τον εδιαλέαν τα φαντάσματα;Ίσως προσπαθούν να του πουν ότι το σπίτι του εν χτισμένο πάνω σε κανένα νεκροταφείο εξωγήινων ορ σαμθινγκ!
  Μάνα θα επροσφέρουμουν αλλά πρωτον δεν ξέρω τα ενδιαφέροντα των μωρών σου, γιατί αν θα έρτω και θέλουν να βλέπουμε γιαπωνέζικα καρτουν βαρκούμε τα κάπως, είμαι και Λεμεσό όμως. Στον Πίτερ Παν πάντως ειχαν για μπεϊπι σίττερ τον σκύλο τους, εσκέφτηκες το;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Ράνια
  Αν ήταν έτσι έπερνα την τζαι εγώ. Ή αν τους μάθει να παίζουν Play Station να πάω τζαι να παίζουμε όσο θέλουν.

  @Μαριλού
  Τζαι τζείνοι όμως εν ανάγκη να του σύρνουν πράματα; Εφαράσαν τον.
  Μακάρι να 'ταν γιαπωνέζικα καρτούν. Εν κάτι μπάρμπι τζαι μικρό μου πόνι που έννα θωρούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. εγώ νομίζω ότι του κάμνει καντάδα καμιά εξωγήινη τζαι πετάσσει του πετρούες πας το παράθυρο τζαι τούτος ο βλάκας εκάλεσε τα κανάλια να κλαφτεί... τς τς τς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @Ουφ!
  Χαχαχα. Λαλείς; Τζαι επήεν ο νους του απευθείας στο κακό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κάποιος να πει του Radivoke Lajic να προσέχει γιατί η γεναικα του σίουρα κάτι του βάλλει μες το φαΐ!!

  @Μάνα
  14 ειμαι μπουκτ! Εσhει η μπέιμπι σις γιορτή του σχολείο τζαι θα πάω να καμαρωσω τζαι να συρω τζαι δάκρυ...οδεργουάιζ είμαι μέσα. Αν ομως μετα οι κορες έχουν απορίες για DNA, βακτηρίδια τζαι σου λαλούν οτι το αγαπημένο τους αμινοξέο εν το tryptophan όι να έσhεις παράπανο.....

  @Def
  My current philosophy "Τα μωρα εν τέλεια!!! (αμαν εν των άλλων τζαι μετα που λίες ώρες διάς τα πισω)."

  @Ράνια
  Εσυ μπυρα εγω καφε....αλλά οτι να΄ναι θα εν με τσιζκέικ ον δε σάιτ! :)))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Megadeth - Hangar 18

  Lyrics

  Και ΑΝ σου εμέιναν φκιά θωρείς τα 2 πρώτα link που δαμέ

  Wikipedia - Hangar 18

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @Πρας
  Πρέπει να του βάλλει είτε ψιλοκυβίνη είτε μεσκαλίνη. Αλλά τα μαυρογέριμα, έξι φορές να χτυπηθεί το σπίτι σου που μετεωρίτη εν ικανές να σε πελλάνουν χωρίς τίποτε στο φαΐ.
  OMG, έννα κάμεις τα μωρά νερντς πριν καν παν σχολείο! :P

  @Evros
  Μα που εχάθηκες εσύ; Έκοψες μας τζαι τα κόμεντς στο μπλογκ σου...
  Εξανάκουσα το τραούδι (είχα το άλμπουμ). Τζαι για το Area 52 εθκιάβασα πολλά πράματα. Τραβά τζαι σοβαρή συζήτηση. Εν που τα θέματα που θέλω να κάμω κάποια φάση ποστ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εστοχοποιήσαν τον.. καλώ? Εν πλάσμαν τουτο να μεν το κάμνεις στόλκ? Εν κούσhιουλός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Def
  Ενα θα σου πω:
  Βe nice to nerds. Chances are you'll end up working for one.
  Bill Gates

  Τζαι επισής εμένα τα μωρα μου (ΑΝ κάμω) αλλά τζαι τα αλλα που θα κάμνω μπείμπιστίττινγκ θα μάθουν με το scientific way. Για παραδειγμα πίενε δαμέ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. πιαίνε εννοώ. Εν μπορω να αφηκω το typo έτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @Καϊσί
  Κανονικά. Εν φατσούα για κόλλημα ο τύπος.

  @Πρας
  Χεχε, εξανάκουσα την κουβέντα του Γκέιτς. Πάντα ήμουν nice to nerds. Εν με άλλους τύπους ανθρώπων που είχα πρόβλημα.
  Εν τω μεταξύ εξέφυγες. Έννα κάμεις τα μωρά διάνοιες, αλλά με 1002 ψυχολογικά προβλήματα (βλέπε Λέναρντ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Τα μωρά της Πρας θα έχουν 1002 ψυχολογικά ΑΛΛΑ θα τρων κάθε μέρα λιχουδιές που θα τους κάμνει η μάμα τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ναι, αλλά φαντάζουμε πριν φαν έννα πρέπει να αποστηθίζουν τον χημικό τύπο των συσταικών τους... :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. χαχα! πολλά ωραίο,

  εν πολλά ωραίο θέμα η ύπαρξη ή μη εξωγήινης ζωής. πάντα με συγκινούσε. τωρά τα μαθηματικά (μας) λένε ότι σίγουρα υπάρχει. το πότε θα την βρούμε ή θα μας βρει είναι άγνωστο. προς το παρόν παρηγορούμαστε με τις ταινίες sci-fi.

  ο βόσνιος εν πούρεκκος γι αυτό τον εζηλέψαν οι Ε.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αν δεν ηταν εξωγηινοι ή κατι αλλο ανεξηγητο, μπορει να οφειλεται τζαι στην αντιστροφη του μαγνητικου πεδιου της γης. Τα τελευταια χρονια εν πολλα ασταθες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @Αστροναύτης
  Να 'σαι καλά.
  Όσον αφορά το χώρο (Διάστημα) σίουρα τα μαθηματικά λαλούν υπάρχουν. Όσον αφορά το χρόνο όμως; Δηλαδή, αν υπάρχουν, υπάρχουν παράλληλα με τη δική μας σύντομη ύπαρξη; Υπήρξαν πριν εκατομμύρια χρόνια, ή εκατομμύρια χρόνια αφού αφανιστούμε.

  @Γρούτα
  Εγώ είμαι σίουρος εν το Flying Spaghetti Monster τζαι παίζει πετροπόλεμο. :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. They are coming... I can't wait for them to take me home... I miss my home planet.

  Great post btw.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Όχι ρε πούστη μου όχι! Τζιαι λαλώ του τζείνου του περίεργου πρασινωπού φκιακά " στην λεμεσό εν το τρίπατο, ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ". How on earth εκατέληξεν στη Βοσνία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @Pekatsa
  Ευχαριστώ. Εν εσένα που πρέπει να ψάχνουν τζαι επιάσαν σβάρνα τον πλανήτη :P

  @Αχάπαρη
  Πρέπει να εσύγχυσε το δεξιά με το αριστερά. Συμβαίνει. Πε τους ότι το λάθος εν δικό τους τζαι ότι εν θα τους πιερώσεις για το λάθος τους. Πφφφ, ερασιτέχνες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Έχω την εντύπωση ότι πανωθκιόν που τη Βοσνία τζαι συγκεκριμένα πανωθκιόν που το σπίτι του τύπου, εκατομμύρια μίλια μακριά, ζει ένας δυσκοίλιος εξωγήινος που μέσα-μέσα τρώει δαμάσκηνα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αν τα δαμάσκηνα τα πιάνει τζαι που τη φάρμα του τύπου, τότε εξηγούντε πολλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Εν θέλω να σε πληγώσω πολλά, αλλά ναί υπάρχουμε και ζούμε ανάμεσά σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ε βοηθάτε λλίον τζαι εκάμαμεν τα σιόνι μόνοι μας :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή