src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Κακαουστιές!

Ένας φίλος, με το που εμπήκε ο Αύγουστος άρκεψε να δέχεται το ένα χτύπημα της ατυχίας μετά το άλλο. Μιλούμε για κακαουστιά κανονικά. Εκατέληξε νοσοκομείο για να πνάσει και ακόμα 12 έσιει ο Άουστος. Πόση ατυχία να έσιει το πλάσμα, εσκέφτηκα. Πόσο πιο άτυχος μπορεί να ένι; Μετά εθυμήθηκα έναν άλλο φίλο μου που ελάλε: "Που τη στιγμή που έσιεις Google απαγορεύεται να έσιεις απορίες". Έψαξα το και ήβρα ενδιαφέρουσες ιστορίες. Τωρά αν εν άτυχοι ή τυχεροί που εγλυτώναν εν άλλη κουβέντα.


Τούτοι εν οι πιο γνωστοί άτυχοι. Ο Τζέισον και η Τζένη Κερνς Λόρενς, εγγλέζοι που το Δυτικό Μίντλαντς. Το 2001 εκάμναν διακοπές στη Νέα Υόρκη και ήταν τζαμαί που επέσαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Το 2005 είπαν να μείνουν στη χώρα τους και επήαν Λονδίνο. Ήταν τζαμαί που έγινε η βομβιστική επίθεση στο μετρό. Το 2008 επήαν Ινδία, αλλά η ατυχία τους εβούραν τους: τρομοκρατική επίθεση. Τωρά αν ακούσετε και αποφασήσουν να κάμουν διακοπές στην Κύπρο να αρκέψετε να ανησυχείτε.


Η Βάιολετ Τζέσοπ το 1910 έπιασε δουλειά στο πλοίο Ολυμπικό, το οποίο εσυγκρούστηκε με ένα άλλο πλοίο και εβυθίστηκε. Το 1912 αποφάσησε να ξανασαλπάρει. Έπιασε δουλειά στον Τιτανικό, με τα γνωστά αποτελέσματα. Όμως πάλε εσώθηκε και μετά έγινε νοσοκόμα. Εστείλαν την σε ένα πλοίο, το Βρετανικό. "Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;", λαλούν και οι καλαμαράες. Το πλοίο εχτύπησε σε νάρκη στο Αιγαίο και εβυθίστηκε. Πάλε επέζησε.

Ο Ρόμπερτ Τοντ Λίνκολν ήταν γιος του γνωστού προέδρου. Το 1865 ήταν 21 ετών και ήταν με τον πατέρα του όταν τον εδολοφονήσαν. Το 1881 έγινε υπουργός. Ο πρόεδρος Τζέιμς Γκάρφιλντ εκάλεσεν τον να τον συνοδέψει σε ένα ταξίδι. Πριν φκουν στο τρένο ένας άγνωστος επυροβόλησεν τον πρόδερο στην πλάτη και τελικά επέθανε. Το 1901 εν επρόλαβε καν να κοντέψει του πρόεδρου Μακίνλεϊ. Ήταν στο διπλανό δωμάτιο και επυροβολήσαν πάλε τον πρόεδρο, ο οποίος πάλε επέθανε. Στην επόμενη πρόσκληση που έπιασε που πρόεδρο απάντησε το εξής: "Δεν μπορώ να δεχτώ την πρόσκληση, αφού υπάρχει μια ανησυχητική θνησιμότητα σε όποια προεδρική εκδήλωση είμαι παρών".


Η Αν Χότζες το 1954 άπλωνε τα ρούχα. Και είδε τον ήλιο χαμηλά στην ανατολή. Μετά είδε άλλο έναν πιο πάνω! Εχασκιάστηκε και έμεινε και έβλεπε. Τελικά ο πρώτος "ήλιος" ήταν μετεωρίτης. Όπως έπεφτε έσπασε σε κομμάθκια. Ένα εδιάλυσε την οροφή του σπιτιού της και ένα άλλο έπεσε στο πόδι της. Εν ο μοναδικός άνθρωπος που εχτυπήθηκε που μετεωρίτη στην ιστορία.




Η πιθανότητα να χτυπηθεί κάποιος που κεραυνό εν μια προς 3.000. Ε, ο Ρόι Σάλιβαν εχτυπήθηκε που κεραυνό εφτά φορές! Μιλούμε για μια στα 22 επτάκις εκατομμύρια. Μάλιστα η κακαουστιά του ήταν κολλητική. Μια που τες φορές ήταν και η γεναίκα του μαζί του και έφαε και τζείνη ένα κεραυνό, έτσι για να βρέθεται.


Για τον Τσουτόμου Γιαμαγκούτσι τι να πει κανένας. Ο τύπος επήε το 1945 στη Χιροσίμα για δουλειές όταν ερίψαν την πρώτη ατομική πόμπα. Επέζησε και επέστρεψε σπίτι του στο... Ναγκασάκι. Ε, λλίες μέρες μετά έππεσε και η δεύτερη. Πάλε επέζησε.

Ο Φραν Σέλακ που την Κροατία είσιε κανονική καταδρομή κακαουστιάς. Όποτε εταξίδευκε κάτι επαίζεν. 1962: το τρένο του έπεσε σε παγωμένη λίμνη, 17 νεκροί. 1963: Αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης λόγο βλάβης άνοιξε η πόρτα και ο τύπος επέτασεν έξω. Έπεσε σε άχυρα και επέζησε, 19 νεκροί. 1963: Το λεωφορείον του έπεσε σε ποταμό, 4 νεκροί. 1970: Το αυτοκίνητο του επήρε φωτιά που ελατωματική αντλία της πεζίνας. Εκατέβηκε λλίο πριν εκραγεί. 1973: Το ίδιο πράμα. Τούτην τη φορά η φωτιά εμεταφέρτηκε στην καμπίνα που τους αεραγωγούς και εκρούσαν ούλλα τα μαλλιά του. 1995: Δυστύχημα με λεωφορείο, 4 τραυματίες. 1996: Το αυτοκίνητο έπεσε που γκρεμό, η πόρτα άνοιξε και ο ίδιος έπεσε σε ένα δέντρο βλέπωντας το αυτοκίνητο να πέφτει και να εκράγεται. Ε κάτσε έσσω σου γιε μου...

Ο Χένρι Ζίγκλαντ εν ο αγαπημένος μου. Ξέρετε που λαλούν ότι έσιει μια σφαίρα που γράφει το όνομα σου; Τούτος ήβρεν την. Το 1883 εχώρισεν την φιλενάδα του. Τζείνης εγύρισεν της και αυτοκτόνησε. Ο αρφός της τωρά έπιασε ένα όπλο και επήε να τον σκοτώσει για να εκδικηθεί (μα έντα οικογένεια ήταν ρε παιδί μου;). Επυροβόλησεν τον Χένρι και αστόχησε. Η σφαίρα έδωκε σε ένα δέντρο πιο πίσω. Ο Χένρι τωρά έπεσε χαμέ τζαι έμεινε. Ο άλλος ενόμισε ότι τον εσκότωσε και αυτοκτόνησε. Είκοσι χρόνια μετά έθελε να κόψει το δέντρο και εδυσκολεύκετουν. Ήρτεν του η έμπνευση να το ανατινάξει με δυναμίτη. Το δέντρο εδιαλύθηκε και η σφαίρα εκτοξεύτηκε προς τα πάνω του. Headshot!

19 σχόλια:

  1. χα, χα, το τελευταίο εν παιζεται!!!! fuck man, αθκιασερό σε συγκόφκω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοίτα αυτά δεν είναι κακαουσκιές. είναι δείγματα καλοτυχίας να επιζείς από τέτοιες συμφορές, την στιγμή που άλλοι έχουν πεθάνει επειδή έπεσαν κάτω από την καρέκλα και χτύπησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια ανάρτηση! είναι να μην τους δεις στον δρόμο σου! εμεέις έχουμε μια τέτοια γειτόνισα που όσοι την δούμε μας συμβαίνουν του κόσμου τα κακά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :))))))) Εδιάβασα την ανάρτηση σου δυνατά στους συναδέρφους και επεθάναμε που το γέλιο. Ένεχει έτσι πράμα.
    Κι ενόμιζα πως ήμουν εγώ κακαουστιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρά αγχώθηκα. Ημουν κι εγώ Νέα Υόρκη πριν τους δίδυμους πύργους και Σιαρμ Ελ Σέιχ πριν από τρομοκρατική βόμβα. Λαλείς να είμαι τζαι εγιώ κακαουστιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ουφ!
    Όπως τα λαλείς :P

    @Ktino
    Το sad της υπόθεσης εν ότι εν είμαι αθκιασρεός...

    @Mana
    Ναι πράγματι. Εν ένα μείγμα υπερβολικής ατυχίας και τύχης. Πάντως αν έσιει θεό σίουρα έκαμνεν τους φάρσες τούτους.

    @Ωραία Ελένη
    Εγνώρισα αρκετούς έτσι άνθρωπους. Ρίφκουν αεροπλάνο, που λαλούν και στο χωρκό μου.

    @Homo anisorropus
    Cool. Εχάρηκα τωρά :D

    @Σκουλουκούιν
    OMG. Pls προειδοποία μας που θα πηαίνεις διακοπές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. haha! apaixto post!
    o teleutaios en o kallitteros!:-)
    Egw epezhsa tes vomves sth Taba to 2008:-) pou symptosh hmoun sth dipla paralia, 200 metra pou thn vomva... mono touton exw sto katastatikon mou!
    φτού γκάρλιξ που λαλεί τζιαι το πρόβατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χεχε, ελπίζω να μεν εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίστευτα πράματα! Τυχεροί στην ατυχίαν τους μερικοί. Σίουρα άτυχοι όσοι΄΄ηταν μαζίν τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδικά τζείνος ο γέριμος ο Φραν Σέλακ επήρεν τόσο κόσμο στο λαιμό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρω ακόμα ένα αντρόινο που τα τελευταία 3 χρόνια εν ούλον κακαουσκιές Ring any bell?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τζαι εμέναν ο τελευταίος έν ο αγαπημένος μου! Οι άλλοι έν απλώς ΠΟΛΛΆ τυχεροί που εν επεθάνασιν. Ο τελευτάιος όμως καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, ένα πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για καλό τζιαι για κακό μείνε μακριά που τον φίλο σου για λίες μέρες:)
    Αν και το καλό που έχουν οι κακαουσκιές εν ότι συνήθως τραβούν τα ούλλα πάνω τους, και οι δίπλα τους εν παθαίνουν τίποτε.
    Αλλά...θέλεις να ρισκάρεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χεχεχε, καλή σκέψη. Αλλά προτιμώ να τον στηρίξω τωρά που έσιει ανάγκη και ας μοιραστώ λλίην που την κακοτυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή