src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Έτα ούλλα τζαμέ...

Ετάκκωσα τα τελευταία. Ετεμπέλιασα τζαι έσιει τζαιρό να γράψω τίποτε. Ναι ξέρω, εκατάντισε γαουροσύνη και πολλοί εσύρετε σπόντες, και καλά εκάμετε. Για θέματα υγείας, μεν ανησυχείτε, κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Η θεραπεία επήε μια χαρά, αν και εγάμησεν με ψυχολογικά. Προς το παρών εν ούλλα καλά, αν και έννα περάσουν μήνες ώσπου να φανεί. Μόλις έχω νέα θα σας ειδοποιήσω.
Τους τελευταίους μήνες οι μάππες ήταν στα τελικά στάδια της σεζόν τζαι εποσκολήσαν με καμπόσο. Εξέφυγα λλίο. Πέντε κλασίκο φέτος, είδαμεν τα ούλλα. Τσάκκισε κουπάνησε ο Μουρίνιο έπιασεν το κυπελλούι του, αλλά η Μπάρσα έτριψεν του το πρωτάθλημα μεσ’ τα μούτρα και έννα βλέπει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που τον καναπέ του με το (σπασμένο, ετσιλλίσαν το με το λεωφορείο οι γέριμοι) κύπελλο αγκαλιά.
Έλυσα τζαι πασ’ το Play Station. Μεγάλος εθισμός τζείνη η κονσόλα. Πάνω που άρκεψα να βαρκούμε να πίνω μπάφους και να παίζω Pro, άρκεψεν η γεναίκα μου τα δώρα. Καμπόσες σφαγές με το Mortal Kompat, αλλό τόσες καταστροφές τζαι ανθρωποκυνηγητά με το Grand Theft Auto, έφαα τες ώρες μου μια χαρά.
Την τηλεόραση απόφευγα την όπως ο θκιάολος το λιβάνι. Εκοντέψαν οι εκλογές τζαι εβαρέθηκα να ακούω τα παράσιτα της κοινωνίας με την επιλεκτική μνήμη να κάμνουν κηρύγματα και υποσχέσεις. Οι του ΑΚΕΛ να ξηχάνουν ότι μας εγονατίσαν, οι του ΔΗΣΥ να φταιν την κυβέρνηση για όσα έκαμε με την έγκριση τους, το κέντρο να φέρεται λες τζαι εν θα γίνει κολαούζο (τζαι) της επόμενης κυβέρνησης (όποια τζαι να είναι) τζαι οι μικροί να έχουν ευσεβείς πόθους. Η αθλιότητα της μοντέρνας δημοκρατίας στο μεγαλείο της.
Τωρά στη διεθνή σκηνή, είδαμεν τα ούλλα. Την Ιαπωνία εγονάτισεν την το τσουνάμι τζαι η ραδιενέργεια. Εν μπορώ να καταλάβω πόσο άπληστη πρέπει να εν μια χώρα που την εχτυπήσαν θκυο πυρηνικές πόμπες, για να κάμει πυρηνικούς αντιδραστήρες για να εξοικονομήσει λεφτά. Κρίμαν οι ανθρώποι που επήαν για την πλεονεξία των κυβερνήσεων τους.
Που την άλλην, η Λιβύη σιγά σιγά έγινε νέο Ιράκ τζαι πάει να γίνει νέο Βιετνάμ. Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να σταματήσει τον Καντάφι που να σφάζει άμαχους τζαι έδωκεν μέσα να τους σφάξει τζείνον πρώτα. Επιάσαν στο περιπαίξιμο τους επαναστάτες (βλέπε φύλαρχους που θέλουν να γίνουν βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη) τζαι στέλλουν τους πεζοπορία μετ’ εμποδίων που τη Μισράτα στη Σύρτη και πάλε πίσω. Εξεκινήσαν βομβαρδισμό της Τρίπολης, τζαι χτυπούν «στρατηγικούς στόχους». Ως τώρά (εκτός που σπίθκια τζαι πολυκατοικίες) οι νέες έξυπνες πόμπες εχτυπήσαν ένα κέντρο αποκατάστασης κωφών, ένα κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ένα κτήριο που στεγάζεται οργάνωση των δικαιωμάτων παιδιών και γυναικών, ένα κέντρο υγείας τζαι την πρεσβεία της Νότιας Κορέας. Έτσι για να μάθει ο Καντάφι ποιος εν ο μάστρος της σφαγής αθώων.
Να μεν αρκέψω για τον Μπιν Λάτεν. Επήαν, εσκοτώσαν τον τζαι επετάξαν το πτώμα του στη θάλασσα. Πφφ, όι άππαρον. Σιγά που εν ήταν να κουβαλούν το πτώμα του όπως το λάφυρο. Τζαι τζείνοι οι αμερικανοί στρατιώτες, φωτογραφίζουνται με αθώους που σφάζουν και φκάλλουν τα στο ίντερνετ, αλλά ούτε ένας εν έφκαλε μια φωτογραφία με τον αρχιτρομοκράτη πρώην (;) συναίτερο της CIA στη Μέση Ανατολή. Και αλήθκεια τους να ένι, τόσες ψευτιές που μας ελαλούσαν τόσα χρόνια, πώς να τους πιστέψουμε;
Anyway, αφήνω σας με ένα κομμάτι που μου εκόλλησε που το Grand Theft Auto IV να ευθυμήσουμε λλίο. Call Pon Dem του Chezideck.

14 σχόλια:

  1. έπρεπε δηλαδή να σου θυμώσουμε για να κάμεις ποστ;

    ενός λεπτού σιγή για την Ιαπωνία.

    Οσάμα ζεις εσύ μας οδηγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν σου μιλώ:) όι να ξανακάμεις 2 μήνες να γράψεις. τι να πιούμε να γιορτάσουμε την επιστροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai kala, siga na men ton esyran mes thn thalassa... katarxas, me vasi to islam to ptwmma prepei na plithei, tziai na thaftei dikws feretro se xwma "partheno aka, pou en ethaftiken allos prin) tziai to ptwma na thwrei pros thn mekka...

    Kshourizoun mas kanonika, eto o obama-super star eprepe na kamei kati "cook" afou ta eskatwsen...

    welcome back dear, siderenios!
    eida tziai egw 3 clasico, pou sai exases tziai to monadiko mou mappa-post!
    http://post-babylon.blogspot.com/2011/04/los-sentimientos-del-clasico.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Mana
    Ζει, σε καμιά έπαυλη στο Μαϊάμι και πίνει ποτά κερασμένα που τον Ομπάμα.

    @Αππωμένη
    :) Να'σαι καλά. Έννα θα ξανακάμω τόσην απουσία.

    @Postbabylon
    Έντα τζαιρούς εφτάσαμεν, έγινε τζαι ο Μπιν Λάτεν προεκλογικό παιχνίδι. Πολλά ωραίο το μάππα-ποστ σου btw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γουέλκαμ μπακ σιδερένιος. Επεθυμήσαμεν σε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sovara men mas to ksanakameis :p
    welcome back j aresan mu tuta p egrapses :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσον τζαιρόν να σε κουκκουφά η Mana! :Ρ
    Ουέλκκαμ μπακ μαν! Εφάνην ο τόπος σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χεχε, εν γεγονός, λλίοι αντέχουν το κουκκούφημα της. Thx man.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς όρισες πίσω στην ιστολογιόσφαιραν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έτα ούλλα δαμέ, πράγματι!
    welcome back :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ. Τωρά σοβαρομιλά ο blogger? Εχαθήκαν ούλλα τα σχόλια της Πέμπτης? Μιαν ημέρα που έκαμα ποστ και εγύρισα και εγώ τα μπλογκ ρε γμτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή