src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Κριστιάνο και οι γειτόνισσες

Εχτές έκατσα να δω Champion's League, AC Milan vs Real Madrid. Στην αρκήν επροηγήθηκε η Ρεάλ με 0-1, η Μίλαν έκαμεν το 2-1 και στην τελευταία φάση του αγώνα η Ρεάλ ισοφάρησε 2-2.
Το παιχνίδι είσιεν τα ούλλα: βάρβαρα μαρκαρίσματα, πολλή θέατρο, γκολ που όφσαϊτ, παίχτες να γλιάζουν στο βρεμένο γήπεδο και να πηαίνουν τριφτοί, ο προπονητής της Ρεάλ, ο Μουρίνιο (πρώην προπονητής της Ίντερ, μισητής στους οπαδούς της Μίλαν), να πικκάρει τους φιλάθλους της Μίλαν και να σούζουν το γήπεδο. Άσε, άλλο να σου το λαλώ και άλλο να το βλέπεις.
Ο σχολιαστής της ΝΕΤ όμως ήταν ούλλα τα λεφτά. Ο τύπος ήταν προκατελημμένος εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του.
Στο παιχνίδι, ο Κριστιάνο (που τον αγόρασεν η Ρεάλ 96 εκατομμύρια) έκαμεν τα τυπικά του. Έφκαινεν επίθεση και εζητούσε φάουλ με θέατρο, σε τόπους που τον εβολεύκαν για να εκτελέσει. Κάπως έτσι...


Εσταμάταν τες ε πιθέσεις των αντιπάλων με "τραυματισμούς", ακριβώς έτσι...


Και φυσικά, επροσπαθούσε να κάμει σόου, που εκατέληγε κάπως έτσι...


Ο σχολιαστής της ΝΕΤ επροσπάθαν να μείνει σοβαρός, αλλά ήταν να σπάσει. Στο 2-1, ρίφκει την εξής ατάκα: "Ρονάλντο με την μπάλα, τριπλάρει... και τη χάνει. Από βλακεία πάλι. Η Ρεάλ προηγήθηκε με 0-1 και κατέληξε να χάνει 2-1 και για όλα φταίει ο Ρονάλντο. Παίρνει μπάλα και τη χάνει. Τακουνάκια, τσαλιμάκια και κοιτάτε-με-γειτόνισσες".
Ετέλειωσε, εκέρδισεν με, αγώνα με την Ρεάλ θα βλέπω μόνο που ΝΕΤ.

22 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα εν είμαι μαππόφιλος αλλά εν πάω καθόλου τον Ρονάλντον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahaha akousan ton k egw k egeloun moni mou! :) gia ta matia tou kosmou ola ginontai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Και κοιτάτε με γειτόνισσες!" Χαχα! Καλό! Δεν βλέπω τα βίντεο/εικόνες. Έκλαψεν οξά; Ε βέβαια κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του σπάζει του την ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τζι έγω μαζί σας. Το ότι πήγα στην παρουσίασή του στο Μπερναμπέου είναι εντελώς τυχαίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κάνουμε μια μικρή έρευνα. πόσοι τους αρέσκει ο Ρονάλντο; να ψηλώσουν τα χέρια πάνω.

    και όμως τούτος ο αντιπαθής βγάζει εκατομμύρια από διαφημίσεις, γιατί τα προϊοντα που διαφημίζει πουλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :)))) Inta etsi pou mas ta perigrafeis 8a psaxnw na dw ki egw tin Real sti Net, pou misw tounta paixnidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nευριάζει με πολλά, πάρα πολλά.
    Κακομαθημένο κωλόπαιδο.
    Ένας φούττος (φ=π α λα Πόμπος) με τα όλα του.

    Νευριάζω να θωρώ τζαι μιτσιούς στην Κύπρο να φορούν φανέλλες με τη _αμημένη φάτσα του. Γιατί εν που τες φάτσες που σου δείχνουν αυτόματα ήντα σκατάς εν ο άλλος. Φουττόπαιδο που τα θέλει ούλλα δικά του.

    Ειλικρινά εχτές ήταν να έκαμνα τζι εγώ ποστ αλλά εβαρέθηκα τζαι είπα ποιος του στέλνει FAX του μαλάκα ? Ιn other words who fax him !!

    ps. Είδες τζείνο που τον προχτεσινό αγώνα που έκαμνεν ότι ο άλλος εφάτσησεν του στο λαιμό που τα πρώτα λεπτά του αγώνα ? ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ουφ!
    Ακριβώς έτσι :)

    @Κυπριακόφωνος
    Νομίζω αντιπροσωπεύκει έναν τύπον ανθρώπου που ούλλοι μας εγνωρίσαμε, γι'αυτό.

    @Astatus
    Μιλούμεν μόλις τον άκουσα εφίρτηκα.

    @Aurora
    Εν έκλαψεν ρε γμτ. Τελικά επιάσαν την ισοπαλία και επεράσαν ήδη που τους ομίλους. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα κλάψει και φέτος.

    @Mana
    Εν celebrity ο γέριμος, γι'αυτό. Στο ίδιο καζάνι με μοντέλα, γλάστρες των πρωινάδικων και "τραγουδιστές".

    @Homo Anisorropus
    Δώστου μιαν ευκαιρία, εν δυνατός ο παροτυσιαστής :P

    @Κκουλλάς
    Είδωλο και καλά η λούλλα. Έψαχνα τη φάση που λαλείς στο youtube και εν την ήβρα ρε γμτ. Επειδή εμάρκαρεν τον καλά ο Αμπάτε και εν εμπορούσε να του φύει με "τσαλιμάκια¨, επροσπάθησεν να τον φορτώσει κάρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τύπος ήταν προκατελημμένος εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του.

    bravo re def. mazi sou.
    Egw en antexw to yfous tou to klameno:-/
    Tzeinos tziai o Gomez to aggouri ths bayern enei...grrrrrr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τύπος έσιει τα ούλλα, εν φαντασμένος, εγωιστής, υπερεκτιμά τες δυνατότητες του, προσπαθεί να γελάσει του διαιτητή. Ως και το κλάμα του εν για σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τζαι γω αντιπαθώ τον αβίαστα, αλλά κάτι σωστό πρέπει να κάμνει για τα έχουμεν ούλλοι μαζίν του. νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Podhlath, polla swsto point.
    Any publicity is good publicity:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκτελεί πολλά καλά τες στημένες φάσεις, αν κερδίζει η ομάδα του μπορεί να σπαταλήσει χρόνο κρατώντας μπάλα, φορτώνει αντιπάλους με κάρτες και πουλά πολλές φανέλες. Έννεν ζήτημα το αν έσιει ικανότητες, εν το πώς τες χρησιμοποιεί και τί του επροσφέραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E ναι, έχει ταλέντο! Αλλά όπως σχεδόν όλοι οι χαρισματικοί άνθρωποι είναι άππωμενος! Γι' αυτό όλοι τον περιμένουμε να κλάψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω θα ηθελα να ξερω ποιος σκεφτηκε να τον βαλει να διαφημίζει ξυραφάκια. Μαλλον κερί αποτρίχωσης επρεπε να διαφημίζει η λουλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. rofl ρε Okyalos. Έσιεις δίκιο. Κερί αποτρίχωσης, υγρό πιάτων, μέικ-απ, τζελ για τα μαλλιά. Έτσι πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ροναλτίνιο ολάν, εχάρηκα τον πολλά (με λίον οίκτο μπορώ να πω), σκιά του παλιού καλού του εαυτού πλέον, αλλά πάντα επήαιννα τον.
    Επεθύμησα τζείνες τες παλιές καλές του μέρες στη Μπάρτσα. Ο Ροναλτίνιο ούτε καν τότε που έλαμπε το άστρο του το έπαιζε υπεράνω , ή τουλάχιστον ήταν πάντα στα λογικά και αποδεκτά πλαίσια.

    Άσε που εκ φύσεως ήταν πάντα το γελαστό παιδί ;-) όι σαν τον κλαψιάρη τον φούττο το Ρονάλτο.
    Πρέπει να του κάμουμεν κανένα αφιέρωμα σε κάποια φάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κκουλλά, κατ'εμέναν ο Ροναλντίνιο στες δόξες του ήταν ο καλλύτερος all times παίχτης που τεχνικήν άποψη. Στη Μίλαν χάνεται τα γέριμα. Εν ξέρουν να κυκλοφορήσουν τη μάππαν, το κέντρον τους εν απομονωμένο που την επίθεση, παίζουν χωρίς play-maker (λειτουργούν με αυτόματον πιλότο) και εν φκάλλουν μιαν πάσα στη σωστήν ώρα. Μόλις το κέντρο εσκάτωνε το παιχνίδιν εδιούσεν την στον Ίνιο να φκάλει την κουφήν που την τρύπα. Τι να σου κάμει ο φτωχός αν του διάς την μάππαν την ώρα που εν κλειστός που τρεις παίχτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Krimas ton Ronaldinho, paei na xathei.

    Rumour has it, oti sth Milan en kamnei oute proponish. ketevainei mono sta match...

    Vasika to provlima thn Milan en tziai oti midfielders tous egerasean, paixtronia men, geroi de...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλα ρε, ο Γκατούζο, ο Πίρλο και ο Αμπροσίνι γέροι; Συκοφαντίες. Καλά-καλά εν εσαρανταρήσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποια Μιλαν ρε παιδιά ο Ροναλτίνιο?Αφου παίζει προχωρημενο εξτρεμ μπροστα απο την εστία του Ρέμου. Ολο το καλοκαίρι την βγάζει στη Μυκονο. Επιασε το νόημα της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χεχε, εν έσιεις άδικο. Έχασε το ενδιαφέρον νομίζω σε μια φάση. Έγινε θρύλος γλήορα, εφορτώθηκε χρήμα, μανατζάρει παίχτες, έκαμε ακαδημίες ποδοσφαίρου και εγύρισεν το στο ξενύχτι. Αλλά εστοίχησεν του που τον εκόψαν που το Μουντιάλ και ελπίζω τωρά που του εδώκαν μια δεύτερη ευκαιρία στην εθνική να έβρει νέους στόχους. Σε 2-3 παιχνίθκια που τον είδα στο ιταλικό πρωτάθλημα φέτος πάντως έκαμε διαφορά που πέρσι. Εξύπνησε και φκάλλει πλέον 90 λεπτά τροχάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή