src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μαλάκες!



'Εσιει που εχτές που έθελα να γράψω, αλλά έπεσε πολλή δουλειά τζαι οι διακοπές ρεύματος εσιειροτερέψαν τα πράματα. Τζαι μετά κάτσε να φκάλεις δουλειά με μισή ψυσιή...
Εκαταφέραν τα πάλε. Αδιαφορία; Ανευθυνότητα; Πως να το πεις; Έγκλημα; Πάλε εν αδύνατη λέξη. Εν μπορώ να σκεφτώ λέξη που να αποδίδει τζείνο που εκάμαν. Δώδεκα ανθρώποι επεθάναν για μιαν ηλιθιότητα. Τζαι κανένας που τούτους εν έφταιεν. Μάλιστα, ο ένας που τζείνους, ο διοικητής, εν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο μιλούμε μόνο για 12 θύματα. Τζαι εν ο μόνος που εδιαμαρτύρετουν τόσον τζαιρό για τα πυρομαχικά που τους εξαπολήσαν τζαμαί. Αν δεν εδιάτασσεν εκκένωση του στρατοπέδου, ήταν να γίνει ματζελειό. Αν δεν εγίνετουν έκρηξη, ο άνθρωπος ήταν να την φάει. Ήταν να χάσει τη δουλειά του. Ήταν να πληρώσει. Τωρά ποιος έννα πληρώσει;
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εδιαβεβαίωσε ότι θα αποδωθούν ευθύνες. Ναι, επιστέψαμεν. Έτσι έγινε τζαι με την υπόθεση "Ήλιος", έννεν; Αν εγώ οδηγούσα αυτοκίνητο τζαι εσκότωνα ένα πλάσμα χωρίς να φταίω, ήταν να κατηγορηθώ για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας. Ήταν να συλληφθώ τζαι να κάτσω μέσα την ίδια ώρα. Εν θα εμπορούσα να παραδώσω την άδεια οδήγησης μου τζαι να εν ούλλα εντάξει. Ε πως μπορεί ο άλλος να σκοτώνει που αμέλεια 12 πλάσματα τζαι να παραδίδει την καρέκλα του τζαι να εν εντάξει;
Όσον το σκέφτουμαι νευριάζω. Επιάσαν πριν τρία χρόνια 98 κοντέινερ γεμάτα πυρομαχικά, τζαι απλά εσύραν τα τζαμαί. Πόμπες έτοιμες να εκραγούν. Έπρεπε να ήταν σε ξύλινα κιβώτια; Αφήκαν τα στα μεταλικά κοντέινερ. Έπρεπε να ήταν σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες με χαμηλές θερμοκρασίες; Αφήκαν τα στον ήλιο. Έπρεπε να είσιεν απόσταση 60 μέτρων (με αναχώματα) το ένα που το άλλο; Εστοιβάσαν τα το ένα πασ΄το άλλο. Έπρεπε να είχαν ακτίνα 1.600 μέτρων που κτήρια τζαι υποδομές; Εβάλαν τα δίπλα που τον βασικό ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της χώρας. Εσίειζετουν τρία χρόνια ο διοικητής τζαι ακόμα τζαι όταν αρκέψαν να γίνουνται αναφλέξεις τζαι μικροεκρήξεις, η λύση τους ήταν να τους πιτούν νερό οι στρατιώτες. Οι μιτσιοί που επήαν στρατό χωρίς να έχουν επιλογή.
Εν είχαν λεφτά να χτίσουν κατάλληλες αποθήκες, λαλούν. Εν είχαν προϋπολογισμό. Ε μεν τα αναλάβεις κύριε τα κοντέινερ. Δώσ'τα αλλού που τους περνά. Τζαι πως εν έσιεις λεφτά για την ασφάλεια των πολιτών σου όταν έσιεις λεφτά για ιδιωτικό τζετ; Για (έξτρα) υπηρεσίες VIP υπουργών τζαι (πάλε έξτρα) δωμάτια 5στερων ξενοδοχείων με τζακούζι; Τα λεφτά για την χλιδάτη γιορτή της επετείου της Δημοκρατίας ήβρες τα χαμαί; Οι φόροι για την άμυνα τέλοσπάντων που παν;
Τζαι καλά, ο κόσμος εν είσιε ιδέα για το τι εγίνετουν, γιατί όπως πάντα μαθαίνει μόνο όσα "πρέπει" να μάθει, οι άλλοι πολιτικοί; Οι βουλευτές; Τα άλλα κόμματα; Να πιστέψουμε ότι εν άκουσε κανένας τίποτε ως το ατύχημα; Αν εν τίποτε άλλο μαθαίνουν το πριν γινεί. Τωρά όμως εφκήκαν ούλλοι να φωνάζουν. Εν έχουμεν σωστή κυβέρνηση λαλούν. Όι εν έχουμεν. Αλλά έννεν το μόνο που εν έχουμεν. Εν έχουμεν σωστούς πολιτικούς. Εν έχουμε σωστά άτομα σε θέσεις εξουσίας. Τζαι τούτοι ούλλοι εν έχουν τσίππα πάνω τους.
Αλλά βρίσκουν τζαι κάμνουν. Μόνο για να τσακκωνούμαστεν οι ψευτοδεξιοί με τους ψευτοαριστερούς ποιος έννα φκάλει τους δικούς του αχαΐρευτους στην εξουσία κάμνουμεν. Έπρεπε ο καθένας μας αντί για ψήφο να σύρει μια ρογχάλα στες κάλπες. Έπρεπε να σηκωστούν οι γονιοί να φκάλουν τα παιθκιά τους που το στρατό μαζικά ως αντίδραση που έχουν τα παιθκιά του κόσμου σιεσμένα. Έπρεπε να μαζευτούν οι πυροσβέστες που εχάσαν συναδέλφους τους άδικα τζαι να πιτούν νερό με τες μάνικες στην ολομέλεια της Βουλής, στο Εθνικό τζαι το Υπουργικό Συμβούλιο.
Ότι τζαι να γινεί οι ανθρώποι που εχαθήκαν εν θα έρτουν πίσω. Τουλάχιστον όμως αν ππέσει μια τζεφαλή τζαι αν απειληθεί η καρέκλα άλλων, ίσως να κάμνουν τη δουλειά τους σωστά ή να μεν αναλάβουν τη δουλειά εξ αρχής. Ίσως να χάνουντε ζωές που απλά ατυχήματα τζαι όι που μαλακίες τζείνων που ωφείλαν να κυβερνούν.

29 σχόλια:

  1. Εσείς τουλάχιστον είσαστε τζαμέ και μπορείτε να δείξετε την οργή σας μπροστά τους!Να βοηθήσετε όσους χρειάζονται συμπαράσταση κι απαντήσεις. Εμείς τί μπορούμε να κάμουμε;

    Και ποιόν να συλλάβουν; Αφού ο Μητσός ευθύνεται προσωπικά για το ατύχημα,όπως δείχνουν τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν.
    Θα συλλάβουν τον "έν τζαι...";
    Γίνεται;
    ΠΟυ το ένα σκάνδαλο στο άλλο, που την μια ασχετοσύνη στην άλλη.Κάθε φορά και πιο κακές οι συνέπειες. Τούτη τη φορά,εν επρολάβαν να ρίξουν την ευθύνη σε κάποιο νεκρό ή σε κάποιον ξένο προς αυτούς.
    Θα ήθελα όμως να μην άνοιγε το στόμα του πάλι και να έλεγε για Μαύρο Ιούλιο.Πραγματικά το θράσος τους δεν έχει όριο.

    Και είναι και το άλλο. Είναι τυχαίο που τα τελευταία 15 χρόνια έχουν σκοτωθεί όλοι αυτοί οι σημαντικοί άνθρωποι του Στρατού μας; Αν συμπεριλάβουμε και τον Κρανιδιώτη,και της Πολιτικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου εδιάβασα ότι "οι πολιτικάντηδες σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι πραγματικοί πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες γενιές". Ενιξέρω κανέναν που να αξίζει να φέρει τούτην την ιδιότητα καλό. Έχει δυο μέρες μόλις έγινεν το κακό εν εχάσαν λεπτό, οι μισοί μάχονται να σώσουν την καρέκλα τους τζιε οι άλλοι μισοί εν που πάνω σαν τα κοράκια να αρπάξουν. Αηδία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ, ένα έχω να σου πω: τετέλεσται. Ετελειώσαν ούλλα όσα εξέραμε. Τωρά θα πληρώνουμε μια ζωή όλοι οι υπόλοιποι για τούτο που εκάμαν οι μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ριαλια έχω ,φαί έχω, λιμουζινα έχω, τη κυπρο τζιε τους πολίτες ποιος την χέζί!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν σας πω ότι τούτο με την ρέγχα έκαμα το που τ' αλήθκεια στις τελευταίες εκλογές; Τζιαι η αρφή μου ελάλεν με σάγλισσα.

    Επί του θέματος εν θέλω να πω τίποτε, εν ήβρα ακόμα τα λόγια να περιγράψω πώς νιώθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Post
    Όσοι θέλουν μπορούν να αλλάξουν τη ρογχάλα με κουράδα.

    @Thalassamov
    Με το ίντερνετ πλέον μπορείς να κάμεις πολλά πράματα που πολλά μακριά ;)
    Όπως τα λαλείς. Που το ένα σκάνδαλο στο άλλο τζαι όποιος διαμαρτυρηθεί εν μέλος "συνωμοσίας με στόχο την υποβάθμιση της κυβέρνησης Χριστόφια", που λαλεί τζαι ο Στεφάνου. Εχτές ο Χριστόφιας εβρέθηκε με συγγενείς θυμάτων τζαι μόλις τον εδεκάθκιασε ο ένας εζήτησεν που τον μπάτσο δίπλα του να πιάσει τα στοιχεία του. Αντί να μπήξει τα μούτρα του στα σκατά τζαι να φκάλει φάουσα.
    Αν εν τυχαίο εν ξέρω, αλλά σίουρα εμπορούσε να αποφευχθεί.

    @AEnima
    Πράγματι, αηδεία. Ενεκάτσιασεν τους η ψυσιή μου. Πολιτικάντηδες ως προς ένα 99%. Το άλλο 1% εν θα δει ποττέ του εξουσία.

    @Pasxalina
    Τζαι πριν οι υπόλοιποι τα επληρώναμε. Όπως τα εχτίσαμε με τους φόρους θα τα ξαναχτίσουμε. Περιμένουμε τον επόμενο που θα τα ξανασάσει με τα λεφτά τα δικά μας. Για τούτο που έγινε όμως πέρκει πιερώσει κάποιος τζαι να μεν μετατραπεί απλά σε προεκλογικό όπλο.

    @Drponojefalos
    Ως τζαι τα χτηνά ξέρουν ότι εν πρέπει να σιέζεις τζαμαί που τρώεις. Τούτοι όι.

    @Τσαρτελλούι
    Άξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *Μητσόφ ήθελα να γράψω...:)
    Εζήτησε τα στοιχεία του,μάλιστα.Το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάμνουν. Αν είχε μούτρα εν θα επήγαινε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσαρτελλούιν, υποκλίνομαι.

    Def, συμφωνούμε, φίλε μου. Να φκουν ΟΥΛΛΟΙ ως τον έναν, να πουν "ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΑΧΑΠΑΡΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΜΕΝ. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕΝ ΤΖΙΑΙ ΩΣ ΑΥΡΙΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ". Τούτο, νομίζω, θα απέδιδε λλίην Δικαιοσύνην. Οξά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. :O Δέχουμαι! Φκάλλουν μας τζαι που τον κόπο έτσι. Εν θα χάσει η κοινωνία τίποτε σημαντικό πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ τζαι εγώ μαζίν σας παιθκιά τζαι συμμερίζουμε τζεινα που λαλεί η ΘάλασσαΜωβ για το ότι εμείς είμαστε μακριά τζαι δεν ξερουμε τι να κάμουμε τζαι εννοώ κάτι ουσιαστικό. Είπα τα τζαι ποτζεί στο δικό μου για το πως ένοιωθα εχτές ετσι ας μεν επαναλαμβάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταλαβαίνω. Άσιημο το homesick σε έτσι φάσεις. Τζαι το ποστ ουσιαστικό ένει. Τζαι πιο ξεκάθαρο που ορισμένες φωνές που χάνουνται τζαι μπλέκουνται με παραφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν τολμήσει ο χριστόφκιας να πάει σε καμιά κηδεία θα πάω τζιαμέ με μια σακούλα 1 σεντ τζιαι θα του τα σύρνω 1-1. πόσα ακόμα θέλεις για να παραιτηθείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ώσπου ψηφίζετε πολιτικούς με έτσι μυαλό, έτσι συμβάντα θα γίνουνται.
    Tζιαι ώσπου μουρμουράτε αντί να δράτε, τα ίδια θα γίνουνται. Τζιαι έννεν καλοί, τζιαι εν παλιά μυαλά, τζιαι μόνο για το συμφέρον τους, τζιαι τζιαι τζιαι. Ε δράστε γαμώτα κάμετε κάτι.
    Έπρεπε να σκοτωθούν πλάσματα για να ξυπνήσετε.
    Σε 6-7 χρόνια πάλε, που εννα ξαναππέσει κανέναν αεροπλάνο, που εννα ξαναεκραγεί κανένα φορτίο, ξαναξυπνάτε.
    +ασχετο με το πουπάνω. Η παρουσία του ΕΛΑΜ στη διαδήλωση εθύμησε μου που ανέβαινε η δημοτικότητα του Χίτλερ. Πάλε εν καιρώ οικονομικής κρίσης που ο κόσμος ψάχνει να στραφεί σε νέα κόμματα τζιαι ιδέες, τζιαι ενώ ούλλα ήταν ανοργάνωτα τα SS τζιαι τα SA εδείχναν τάξη και πειθαρχεία - ο κόσμος στη διαδήλωση έλεεν Ατε να έρτει το ΕΛΑΜ να βάλει τάξη- γιατί ήταν πολλά ανοργάνωτοι εξω που το προεδρικό τζίνοι που το εδιοργανώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλότιμο βάλε μέσα στη σακκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Misharos
    Ποτέ μου εν εψήφισα πολιτικούς με έτσι μυαλό, ούτε εκοματικοποιήθηκα. Τη ψηφοφορία γενικά τζαι ειδικά στην Κύπρο βρίσκω τη γελοία. Εξανασυζητήσαμεν το.
    Πάντως, όσο παραπάνω μεινίσκει στην εξουσία τούτος, δυναμώνει ούλλο τζαι παραπάνω η άλλη παράταξη. Τζαι η άλλη παράταξη έσιει πιο ανησυχητικά άκρα. Τζαι οι απανωτές μαλακίες τούτης της κυβέρνησης ενδυναμώνουν τα άκρα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συφφωνώ 100% με εσέναν τζαι τους προλαλήσαντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο λαος απαιτεί ο χριστόφιας φυλακή....

    πολλοί δίνουν την ζωή τους για την Κύπρο,
    μερικοί, δεν δίνουν ούτε την καρέκλα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόνο για να τσακκωνούμαστεν οι ψευτοδεξιοί με τους ψευτοαριστερούς ποιος έννα φκάλει τους δικούς του αχαΐρευτους στην εξουσία κάμνουμεν.

    αυτό είναι το πιο ντροπιστικο πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολιτικές ευθύνες υπάρχουν.
    Υπάρχουν όμως και ποινικές.
    Πρακτικά φταίσιν ανθρωποι που ηταν η Δουλειά τους να φυλάξουν σωστά τα κιβώτια. Και δεν το εκάμαν. Εκτός από την απαίτηση να παραιτηθούν πολιτικοί, το επίγον είναι να απαιτήσουμε να μπούν σε διαθεσιμότητα ένα σωρό "υπάλληλοι" με κάτι κλίμακες από Α11 και πάνω, για να γίνει σωστή έρευνα. Και να πάνε φυλακή.
    Εν γίνεται ρε κουμπάρε ολόκληρο ΓΕΦ, επαγγελματίες ιμίσιμου, με χίλιες δύο δικαιοδοσίες κατα τα άλλα, με χίλιους ειδικούς, να μην μπορούν να φυλάξουν 10 πυρομαχικά.

    Η πολιτική απόφαση ήταν να τα κρατήσουμε στην Κύπρο και να μήν καταστραφούν. Εε? Πάρακάτω? Ούλλα τα άλλα πυρομαχικά δηλ εν έτσι που τα χειρίζονται?

    Η απαίτηση μου εμένα είναι οι πολιτικοί επιτέλους να βάλουν τερπιέν στους ανέγγιχτους Γενικους Διευθυντάδες υπουργείων, υπηρεσιών, τμημάτων κτλ και να κάμνουν επιτέλους τη δουλειάν τους.

    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όποιος έσιει ευθύνη πρέπει να πληρώσει ρε φίλε. Αν εν ούλλη η αλυσίδα ανεύθυνη, να αντικατασταθούν οι κρίκοι ένας ένας. Ειδικά οι γενικοί διευθυντές, που όπως λαλείς τζαι εσύ εμάθαν να εν ανέγγιχτοι. Όπως φαίνεται πάντως που έγγραφα που είδα σήμερα στες εφημερίδες, ο αρχηγός της ΕΦ έστηλεν επιστολή που το 2009 τζαι ελάλεν τα προβλήματα τζαι η επιστολή εχάθηκε στα συρτάρκα. Ο αρχηγός επαρετήθηκε, οι άλλοι που εχώσαν τες επιστολές στα συρτάρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η λέξη ευθύνη είναι άγνωστη. λες αν σκότωνες κάποιον με το αυτοκίνητο θα πήγαινες φυλακή. yeah right. Μερικούς μήνες ίσως. ο μαλάκας που στήλωνε τη μοτόρα πριν μερικά χρόνια και θέρισε δύο αδέρφια στα δύο χρόνια ήταν έξω τζαι εκαμάρωνε θέμα για το "κατόρθωμα" του. εμαθάμε να την γλυτώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τουλάχιστον όμως επήε μέσα. Γιατί όμως "εμάθαμε να την γλυτώνουμε"; Εμάθαν. Εν νομίζω κανένας που εμάς δαμαί να είσιεν ποττέ θέση εξουσίας, ούτε να εσυμμετείχε στο έγκλημα. Αν εν κάτι κακό εν πρώτο πρόσωπο πληθυντικού, αν εν κάτι καλό δεύτερο πληθυντικού; Τα ίδια άτομα που θα εφκαίναν να κορτώνουν με την πρώτη ανακοίνωση για εξοικονόμιση χρημάτων που το κράτος, έπρεπε να φκουν τωρά να αναλάβουν τες ευθύνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Def ο πληθυντικός στο εμάθαμε είναι για το ότι μάθαμε να κάμνουν τα δικά τους τζαι να τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Vre ante kai sta tsakidia axristoi! Den ftanei afto i pio gelia dikeologia pu akousa eee gt oi aloi itan na t kamoun?? Vre ilithioi eseis isaste oi e3ousia (tromara sas dld) tze koitazete tin antipoliteusi! Vre ante kai sta tsakidia! Eskotosate to kosmo! Tze na m mou laloun emena mouskourou8kia oti ediavasan is to wikileaks 5-6 comatoskila oti ixamee apiles pu t clinton tze dn emporousame na kamoume tpt!Ego prosopika apaito kai to 8elo na dikastoun gia egklima e3 amelias! Ma inta amelias mega amelias! Pu to Proto os to Teleuteo! Alou dikazonte emas giati oi?? Ante sta TSAKIDIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε ευχαριστώ για το ποστ σου... είναι όσα διακατέχουν την σκέψη μου που την Δευτέρα το πρωί... Δεν ξέρω πως να πράξω εδώ από το εξωτερικό μακάρι να είχα κάποια ιδέα...

    Επίσης, συμφωνώ με την άποψη για τα ψευτοκομματικά. Δυστυχώς στην Κύπρο πάμε να ταυτιστούμε με "ιδεολογίες" αντί να σκεφτόμαστε ποια άτομα είναι ικανά για να είναι ηγέτες, για να κάμουν τον τόπο καλύττερο. Όι γιατί αν βγουν θα μας δώσουν εμάς θέση...

    Δυστυχώς είναι η νοοτροπία μας που πρέπει να αλλάξει και εχρειάστηκε να γίνει έτσι μακελειό για να ξεσηκωθεί ο κόσμος.. Μέχρι όμως πότε θα μείνει ενωμένος; Επειδή αρχίσαν που την πρώτη μέρα τα διακομματικά και δεν θα σταματήσουν ποττέ. Κλάσσικ Κύπρος. Ντρέπομαι ειλικρινά γιατί χρειάζεται κοινή λογική για να κυβερνήσεις έναν τόπο και πάνω από όλα να νοιάζεσαι για τους ανθρώπους του. Μέχρι τώρα, δεν το έχω δει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Nekatomeni
    Έτερον εκάτερον. Μπορεί να είσιεν πιέσεις να μεν φύουν τα κοντέινερ για Συρία ή Παλαιστίνη. Τούτο εν τζαι σημαίνει ότι έπρεπε να τα χειριστούν με τούτον τον τρόπο. Εκάμαν τη χώρα τζαι τους πολίτες της καμικάζι οι ανεύθυνοι καλοπερασάκιδες.

    @Koimwmeno Voui
    Όσες ψυχρολουσίες τζαι να δεχτούμεν τελικά, έσιει ένα ποσοστό των Κυπραίων που μπορεί να φκάλει κυβέρνηση που εν ξυπνά. Επόμενες εκλογές έννα βουρήσουν ούλλοι να κάμουν τζείνο που λαλεί το κόμμα για να μεν φκει το άλλο κόμμα. Μακάρι να φκω ψεύτης, αλλά η τραγωδία τζαι η οργή έννα ξεφουσκώσει τζαι το μόνο που θα αφήκει εν συσπείρωση του δικομματισμού. Τούτην τη φορά υπέρ των μπλε, την επόμενη υπέρ των κότσιηνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο υπευθυνος χειρισμού εκρηκτικών υλών, στρατιωτικός, διαβεβαιωνε ως την τελευταια ωρα ότι το υλικό ήταν ακίνδυνο.

    Η πυροσβεστική (όσοι αξιοματικοί ενεπλάκησαν) εδωσαν λάθος οδηγίες για χειρισμό της κατάστασης είτε δεν έδωσαν καθόλου οδηγίες.

    Βουαλα! Εφκηκεν ανθρωπος που εχασε το γιο του και τα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

    Τα υπόλοιπα μμε δεν είδα να καλέσουν κανενας εμπειρογνώμονα. Μονο πολιτικούς είδα να φωνασκούν να παραιτηθεί ο πρόεδρος. Να παραπλανούν και να φανατίζουν τον κόσμο.

    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαφωνώ ρε φίλε. Είδα διάφορους ειδικούς (που Κύπρο τζαι Ελλάδα) να φκαίνουν σε ΜΜΕ τζαι να μιλούν. Απλά οι πολιτικοί για ευνόητους λόγου$ έχουν παραπάνω χρόνο προβολής. Φανατισμούς τζαι παραπλανήσεις είσιεν τζαι που τες θκυο παρατάξεις. Τζαι που τα κοράκια της δεξιάς τζαι που τα αλάθητους πάπες της αριστεράς. Εν είδα ούτε ένα με ενωτικό μύνημα σε έτσι δύσκολην ώρα για τη χώρα.
    Για τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής εν ξέρω τί πληροφορίες τζαι στοιχεία είχαν για τα κοντέινερ τζαι αν η απόφαση χειρισμούς της κατάστασης εν δικαιολογημένη. Αλλά ο στρατιωτικός που ήταν υπεύθυνος χειρισμού εκρητκικών έσιει ευθύνη τζαι μεγάλη μάλιστα. Όπως τζαι ο υπεύθυνος συνταγματάρχης για την καταμέτρηση τζαι καταγραφή του φορτίου (κάτι που ποτέ εν έκαμε). Όπως τζαι τζείνος που έπιασεν την απόφαση να τοποθετηθούν τζαμαί τα κοντέινερ χωρίς μέτρα προφύλαξης (το ράντισμα εν μετρά). Εν μια αλυσίδα που λάθος άτομα σε λάθος θέσεις, που ενδεχομένως να υπάρχου τζαι σε ούλλες τες κρατικές υπηρεσίες. Απλά πρέπει να γίνει τραγωδία για να φκει προς τα έξω η ανικανότητα κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή