src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έννα τριτώσει το κακό...


Τελικά οι (μελετητές των) Μάγια είχαν δίκιο. Το 2012 έννα έρτει το τέλος του κόσμου. Εν πιστευκέτε; Εν πειράζει. Ούτε εγώ επίστευκα, ώσπου είδα μιαν είδηση και επήρα το απόφαση. Στην Αμερική οι Ρεπουμπλικανοί ετοιμάζουν για τες προεδρικές εκλογές του 2012 τον Τζεμπ Μπους. Καλά εκαταλάβετε. Εν αρφός του αχαΐρευτου του Τζορτζ Ο. Μπους, του άνθρωπου που ήταν στη σκοπιά όταν εβάφτηκε με αίμα ο μισός κόσμος. Εν μας εκανούσαν οι θκυο Μπους, οι Ρεπουμπλικανοί μάχουνται να τριτώσουν το κακόν. Ε κανεί ολάν! Εν κόκκαλα. Πόσα να αντέξει τούτος ο κόσμος; Σίουρα ο τρίτος έννα τον ποσπάσει.
Όταν εφκήκεν ο Τζορτζ Χ. Μπους (ο πατέρας) το 1989, έσπασε ένα ρεκόρ, έγινεν ο πρόεδρος στη ιστορία των ΗΠΑ με το χαμηλότερο IQ. Το ρεκόρ του έσπασεν το ο γιος του (το γνωστόν κοπέλλιν) το 2001. Ο Τζεμπ όμως διαφέρει που τους άλλους θκυο Μπους, τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο. Κόφκει ο νους του τούτου! Μπορεί να εκληρονόμησε την κακία και την πονηρκά των Μπους, αλλά εν και έξυπνος (λαλούν). Δηλαδή, ακόμα πιο επικίνδυνος! Μάλιστα λέγεται ότι χωρίς την «παρέμβαση» του στην καταμέτρηση των ψήφων σε θκυο προεδρικές εκλογές, ο αρφός του εν θα έφκαινε ποτέ πρόεδρος. Τη συνταγή για καλπονοθεία ξέρει την καλά. Οι αντίπαλοι τους στες εκλογές για τη θέση του κυβερνήτη της Φλόριντα το 1998 και το 2002, έχουν να το λαλούν. Αν εδικαιούτουν να φκει ακόμα μια θητεία, θα ήταν κυβερνήτης ακόμα.
Εν έχω αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει να φκει πρόεδρος. Έσιει τη στήριξη των πλείστων Ρεπουμπλικανών καρεκλοκένταυρων, η οικογένεια του έσιει μεγάλη δύναμη και επιρροή, οι Δημοκρατικοί χάνουν κάθε μέρα και παραπάνω υποστήριξη που τον κόσμο (αφού ο Ομπάμα άλλην τους έδειξεν και άλλην τους έμπειξεν) και στες ΗΠΑ κάποιος μπορεί να φκει πρόεδρος (μέσω ενός περίπλοκου «δημοκρατικού» συστήματος) με τη στήριξη του 20% του πληθυσμού. Κανένα εξάμηνο πριν τες εκλογές έννα γίνει καμιά «τρομοκρατική» επίθεση, οι ΗΠΑ θα παρουσιαστούν «ευάλωτες», το Ιράν έννα γίνει επιτέλους επικίνδυνο (αν δεν το ισοπεδώσει ήδη ο Ομπάμα και ο Νετανιάχου) μετά που χρόνια μυστικής ενίσχυσης του, ο πατριωτισμός των Αμερικανών έννα φκει στα ύψη και έννα στραφούν στους Ρεπουμπλικανούς. You know the drill.
Το πρόβλημα έννεν τόσο ο ίδιος ο Τζεμπ. Έτσι κι αλλιώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ εν παραπάνω διακοσμητικό αξίωμα. Το πρόβλημα εν η κλίκα που έννα ξαναβρεθεί σε θέση εξουσίας, η οποία ήταν πάντα πίσω που τους άλλους θκυο Μπους. Και συγκεκριμένα, τρία άτομα: ο κορυφαίος οικονομικός απατεώνας Πολ Γούλφοβιτς, ο στρατόκαυλος Ντόναλντ Ράμσφελντ και ο πανταχού παρών Ντικ Τσένι. Ειδικά ο τελευταίος, κατ’ εμένα εν η απόλυτη προσωποποίηση του κακού. Ότι πέτρα σηκώσεις εν πουκάτω. Συνδέεται με το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, τους πόλεμους σε Κουβέιτ, Αφγανιστάν και Ιράκ (και τους θκυο πολέμους), εμπνευστής του «πόλεμου κατά της τρομοκρατίας» και των φυλακών Γκουαντάναμο και Άμπου Γκράιμπ, ενώ εν νεκατωμένος σε μια φάουσα πραξικοπήματα και στρατιωτικές επεμβάσεις. Ως και με τη γρίπη των πτηνών και των χοίρων συνδέεται, αφού μαζί με τον Ράμσφελντ εν μεγαλομέτοχοι της φαρμακευτικής εταιρείας Gilead Sciences που έσιει την πατέντα του Tamiflu. Καλώς να τους δεχτούμεν!

Αφήνω σας με Testify των Rage Against The Machine.

21 σχόλια:

  1. Ο τρίτος Μπους μας εμάρανε τωρά...θέλω να πιστέυω πως εν θα τον φκάλουν πρόεδρο αλλα όπως είπες και εσύ δυστυχώς ενα 20% των Αμερικάνων ψηφίζει στις εκλογές, τζαι τούτο το 20% αποτελείται από αχάπαρους, φανατισμένους γέρους. Άσχετο αλλά, εθεώρισα το πολλά ενδιαφέρον πάντως οτι οι εκλογές του 2008 εγιναν μέρα τρίτη απο τις 9πμ μεχρι τις 6μμ....ποιος πάει να ψηφίσει έτσι ώρες? just a thought...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έψαξα λλίο τη φάση με τες προεδρικές εκλογές. Γίνουνται πάντα την Τρίτη μεταξύ 2 και 8 Νοεμβρίου (http://en.wikipedia.org/wiki/USA_presidential_election). Οι επόμενες εν 6 νοεμβρίου 2012.
    Η φάση έννεν μόνο ότι φκάλλει πρόεδρο η συντριπτική μειοψηφία, αλλά ότι ο υπόλοιπος κόσμος νομίζει ότι η επιλογή αντιπροσωπεύκει την άποψη ούλλων των Αμερικανών. Λαλούμεν ότι εν Αμερικανάκια και ότι πιστεύκουν ότι τους λαλούν, αλλά και εμείς έτσι είμαστε. Τρώμε και εμείς την προπαγάνδα με το κουτάλι και νομίζουμε εν ένα δημοκρατικό σύστημα και κανένας τζειμέσα εν διαμαρτύρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai oi ekloges einai panta triti...akrivos gia ton logo pou eipe i Xippasmeni. O kosmos den pianei adeia na paei douleia, ara mono auti pou theloun para polla na psifisoun tha mpoun ston kopo na pan. Diladi, os ton niovri tou 2012 prepei na fuo. Ezisa ena bush, kanei me!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί εν τες κάμνουν τζαι δακάτω Τρίτη πρωϊ σιόρ τες εκλογές να μεν πατούμεν να εξασκήσουμε (υποχρεωτικά) το δημοκρατικό μας "δικαίωμα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. οι εκλογές γίνονται πάντα την πρώτη Τρίτη του Νιόβρη μετά την 1η του μήνα.

    2. Ο Τζεμπ (είδες οικειότητα) είναι μάνα στα μαγειρέματα. αυτός χάρισε τη Φλόριντα του bro.

    3. O Ομπάμα κόντρα στον Τζεμπ θα έχανε άνετα. Δαμέ το ίδιο του το κόμμα του κάμνει λαθκιές, φαντάσου η δεξιά τι θα του σούρει. Όμως υπάρχει κάτι που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο, το τσάι. Το Tea party αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη δύναμη. αν δεν υποστηρίξει Τζεμπ και προωθήσει καμιά Σάρα Πέιλιν (άνετα θα ψήφιζα τον Τζεμπ παρά τη μαλάκω, την αρχοντοχωριάτισσα, τη μαννή, την άσχετη), η δεξιά και η άκρα δεξιά χωρίζεται στα δυο.

    4. Ο Τσέινι είναι ίσως πιο μεγάλο κάθαρμα που τον Κίσσινγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενώ εμάς που είναι Κυριακή πάμε; εγώ δεν ψηφίζω. παλιά με φώναζαν στον αστυνομικό σταθμό του Πέρα Χωριού να δώσω κατάθεση γιατί δεν πήγα, τώρα βέβαια δεν ασχολούνται.
    ο λόγος που η αποχή εδώ είναι μικρή πιστεύω είναι το θέμα πραξικόπημα που δημιούργησε αληθινή έχθρα ανάμεσα σε "δεξιούς" και "αριστερούς" (στην ουσία εν οι ίδιοι) και το ρουσφέτι (ψήφισε με και μπορεί να σε βάλω στην κυβέρνηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Νυχτερινός Ποδηλάτης
    Ο λόγος που η αποχή εν μικρή φίλε είναι γιατί ειναι υποχρεωτική η ψηφοφορία τζαι πολλοί "φοούνται" να μεν παν να ψηφίσουν. Αν το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι" ήταν πραγματικά ΔΙΚΑΙΩΜΑ (τζαι όι υποχρέωση) να είσαι σίουρος ότι η αποχή θα ήταν πέραν του 50%. Αλλά εν συμφέρει στους καρεκλοκένταυρους πολιτικούς του κώλου που έχουμε να εγκρίνουν κάτι τέθκιον. Ποιά αρνιά εννα μαντρίζουν μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ντικ Τσένι. Ειδικά ο τελευταίος, κατ’ εμένα εν η απόλυτη προσωποποίηση του κακού..."

    Eν όπως το λέει τζαι το όνομα του !! Dick ...

    Εγώ βλέπω πολλά τριάρια εδώ.
    Hμέρα Τρίτη (3η), μεταξύ ωρών 9 - 6, σύνολο 9, όλα πολλαπλάσια του 3, Τρίτος Μπους, τρεις αλήτες που πίσω του... λαλείτε να φέρουν 3ον Παγκόσμιον για να τελειώσει ο κόσμος το 2012 ?
    Άτε να φτάνει με τις προλήψεις,

    Για τις εκλογες:
    Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Tζι εγώ έτσι πίστευα αλλά με την Αποχή εξυπηρετούμε το σκοπό των μεγάλων.
    Άποψη μου είναι ότι πρέπει να ψηφίζουμε.
    Αν δεν έχει άξιους , ψηφίζεις τους λιγότερο άχρηστους.
    Τζαι αν θέλεις να εναντιωθείς στην πόλωση των μεγάλων , ψηφίζεις μικρούς για να ενισχύεις την πολυφωνία και να περνάς το μήνυμα ότι "φτάνει κοροιδία κύριοι, έσιει τζι αλλού πορτοκαλιές γι' αυτό φέρτε το νου σας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Κκουλλάς
    Δεν είμαι της αποχής φίλε. Τζι εγώ έτσι το σκέφτουμαι όπως λαλείς τζαι προσπαθώ για το καλύτερο κάθε φορά (το λιγότερο χειρότερο που λαλεί τζι ο Χάρυ Κλύνν). Εμένα ενοχλεί με που το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ κάποιοι εκάμαν το ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ με το έτσι θέλω!
    Γιατί το ονομάζουν άλλωστε "δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι" τζαι ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ σου να πάεις να ψηφίσεις; Με το ίδιο σκεπτικό, γιατί εν μας επιβάλλουν να βάλλουμεν τζαι υποψηφιότητα για το προεδρικό αξίωμα αφού το "εκλέγειν και εκλέγεσθαι" πάει πακκέττον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης τούντα μουσκουρούθκια με τα ποσοστά των υποψηφίων φακκούν μου πολλά.
    Αν έshει π.χ. 10 ψηφοφόρους, ψηφίσουν οι 6 τζαι έshει τζαι 1 λευκό τζαι βρεθούν 2 άτομα να ψηφίσουν έναν υποψήφιο, οι παsh-πολιτικοί μας θα πουν το εξής: αφαίρα που τους 10 τζίνους που απείχαν, αφαίρα τζαι τα λευκά, οπόταν ο υποψήφιος μας έπιασεν 2 που τους 5 ψήφους άρα ποσοστό 40%. Όι φίλε μου, ο υποψήφιος σου έπιασεν 2 ψήφους που τους 10, άρα ποσοστό 20%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλάν ρε κουμπάρε, μα έν λείφκουν τούτοι οι Μπούσιηδες??? Κακόν ρε κουμπάρε κακόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Και στις εκλογές του 2016 όταν ο Τζεμπ θα διεκδικεί την επανεκλογή του θα έχει απέναντί του την Τσέλσι Κλίντον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι πολλά μαλάκω τελικά. μπαίνω στο Amazon να αγοράσω το βιβλιο του Τόνι Μπλερ. ούφφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Mana
    Θκιεβάζεις Κούντερα, Ροθ τζαι...Τόνι Μπλέρ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πε τζαι εσύ. έδωκα ένα 20ευρω του Τόνι Μπλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Prasinada
    Πιστεύκω ότι μέρα και να το εκάμναν το ίδιο θα ήταν, τζείνοι που θέλουν να ψηφήσουν θα ψηφήσουν. Κρίμα πάντως, έχασες τον πρώτον :P

    @Invictus
    Εν τούτον που μου την σπάζει παραπάνω. Να μετρούν ποσοστό ψήφου πάνω στες έγκυρες ψήφους μόνο και να το παίζουν ευρείας αποδοχής. Αποχές, λευκά και άκυρα εν τους διούν καν σημασία.

    @Mana
    Εν παναήριν η Πέιλιν, εν νομίζω ότι έννα πάει για πρόεδρος. Το πολλήν πολλήν να την βάλουν αντιπρόεδρο. Απλά τωρά εκμεταλλεύκουνται τη φάση της για να κάμουν αντιπολίτευση. Πάντως, αν και αγαπώ τα βιβλία, το μαζικό κάψιμο των βιβλίων του Μπλερ εν μου φαίνεται άσιημο. Εν έχω όρεξη να ακούσω τες δικαιολογίες του απατεώνα. Στην πυρά, μαζί με τα βιβλία του…

    @Νυχτερινός Ποδηλάτης
    Πράγματι, αν δεν ήταν το εθνικό μας εν νομίζω να είσιε τόση συμμετοχή στες εκλογές. Και το ότι είμαστε μια παθκιά τόπος και παίζει ρουσφέτι εν μπόνους.

    @Κκουλλάς
    Το μη χείρον βέλτιστον έναν πράμα. Αλλά βρίσκω το σαν να θκιαλέω ηλεκτρική καρέκλα ή απόσπασμα. Η ποινή μου εν κομμένη… Έννα σας βάλω ένα βίντεο σχετικό με το θέμα σε τούτες τες μέρες. Α, και καλωσόρισες!

    @Itsmtlife
    Εν λείφκουν ρε γμτ. Ώσπου να πνάσουμεν που τον έναν έρκεται ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ου παναγία μου. Ασσαίν κακόν τζαι ξόριστο!!

    Εγιώ είχα την εντύπωσην ότι εννά βάλει η Σάρα η Ππέϊλιν χεχεχε Εντωμεταξύ όντως ο Βίλλος Τσςέηνι έν όντως σατανικός.

    Πάντως οι Δημοκρατικοί κάμνουσιν χαρακίριν γιατί ο Ομπάμα ούλλα "έσασεν" τα αλλά εις την οικονομίαν, το σημαντικόττερον πράμαν, έκαμεν τα σςόνιν. Εν νομίζω να χάσουσιν τες εκλογές οι Ρεπουπλικάνοι.

    Αν μεν κάμνω λάθος ούλλες οι χώρες εις Ευρώπην τζαι Αμερικήν κάμνουσιν μιαν στροφήν εις την δεξιάν λόγω οικονομίας τζαι μεταναστευτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν καλοκαταλαβα...
    Ειναι και η διαφορα της...γλωσσας...και μπερδευομαι..
    Δηλαδη, αν βγει καποιος Μπουστης, που δεν θα τον λενε Μπους;;;
    Αν ψηφισουν ΟΛΟΙ οι Αμερικανοι;;
    Αν μετρησουν τα ακυρα και τα λευκα;;
    Αν, ο επομενος προεδρος ειναι...Ινδιανος...
    Αν οι εκλογες γινουν Κυριακη...
    Τη γλυτωνουμε;;;
    ΜΠΑΑΑΑΑ...Χλωμο μου φαινεται...
    Γιατι αργα η γρηγορα...Οι Αμερικανοι...
    Θα χρειαστει να βγουνε απο την αυταπατη της ευμαρειας, με τα πληθωρικα χρηματα που ζουν...
    Και τοτε...
    Θα προτιμησουν να μας δουν ολους...τουμπανο...
    Παρα να κοιταξουν την αληθεια στα ματια...
    Δεν την εχουν εξ αλλου γνωρισει ποτες...την κυρια...
    Μονο σαν...Ελληνικη δοξασια την εχουν διαβασει στα βιβλια...
    Ακροθιγως...
    Ρωτα οποιον Αμερικανο θελεις...
    Τι ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ...
    [ρωτα κι αυτους που ψηφιζουν...Και τους αλλους..]
    Θα σου πει ΑΜΕΣΩΣ και χωρις σκεψη...
    Αληθεια ειναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ...
    ΑΡΑ...
    Εχει το ΑΠΟΛΥΤΟ οπλο ενας...
    Που νομιζει οτι ΟΜΑΔΑ ειναι μονο ...αθλητικη...
    και θες να ζησεις και μετα το 2012;;;
    Χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Κυπριακόφωνος
    Εν γεγονός ότι οι παραπάνω χώρες παν δεξιά πλεόν λόγω οικονομίας. Εκτός κάτι χώρες όπως τη γαλλία, που επήαν ήδη δεξιά στες τελευταίες εκλογές και είδαν τη γλύκα και τωρά βουρούν και εν φτάνουν. Πάντως ΗΠΑ εν η σειρά των ρεπουμπλικανών στες επόμενες εκλογές. Παίζουν ένα παιχνίδι good cop - bad cop. Φκαίνουν οι Δημοκρατικοί για να πείσουν για φόρους, να μειώσουν τους πολέμους και να φκάλουν λεφτά για την κυβέρνηση και μετά φκαίνουν οι Ρεπουμπλικανοί για να κάμουν τες βρωμοδουλειές και τους πολέμους που εξυπηρετούν και τες θκυο παρατάξεις.

    @Μαχαίρης
    Καταλαβαίνω πως σε δυσκολεύω, αλλά μου βγαίνουν πιο αφθόρμητα στην κυπριακή διάλεκτο. Ότι διευκρινήσεις και μεταφράσεις θέλεις, απλά ρώτα. Αν ψηφίσουν όλοι οι Αμερικάνοι (ακόμη και αυτοί που τους πήραν το εκλογικό βιβλιάριο για "παρανομίες"), τότε πιθανότατα να κάνουν την εμφάνισή τους ανεξάρτητοι πολιτικοί ή μικρά κόμματα. Κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψει το υφιστάμενο δίπολο. Δεν έχει σημασία αν ο πρόεδρος είναι μαύρος, κόκκινος, κίτρινος ή λευκός. Αν τον προώθησε το "κόμμα" τότε αυτός έχει τα κατάλληλα μυαλά και θα κυβερνά το "κόμμα" και όχι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή