src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Alien attacks

Κατά καιρούς, εθκιάβασα πολλές παράξενες ειδήσεις στο ίντερνετ. Τον τελευταίο τζαιρό, πυκνώνουν οι ιστορίες που έχουν να κάμουν με εξωγήινους τζαι UFO.
Στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, είσιεν μιαν αμμοθύελα τζαι το CNN έστειλε ελικόπτερο να το κινηματογραφήσει. Στο βίντεο, εμανίζουνται κάτι παράξενα φωτούθκια να ταξιδεύκουν με την αμμοθύελα τζαι πολλοί ισχυρίζουνται ότι εν UFO.



Ένας άλλος, ερασιτέχνης κινηματογραφιστής, ήταν στα ερείπια του Μάτσου Πίτσου στο Περού τζαι εκατέγραψε καταλάθος στην κάμερα του άλλα φωτούθκια που φαίνουνται να κινούνται ως σμήνος.



Στην Αγγλία, πάνω που τα γραφεία του BBC στο Λονδίνο αρκετός κόσμος είδε φωτούθκια να χώνουνται πίσω που σύννεφα τζαι να αλλάσσουν κατεύθυνση απότομα με μεγάλες ταχήτητες.



Τίποτε διαφορετικό που τα βίντεο του είδους που εμφανίζουνται ζυχνά-πυκνά στο ίντερνετ.
Τζαμαί που άρκεψε να γίνεται ενδιαφέρον, ήταν μετά που μιαν αναφορά των ρωσικών διαστημικών (τζαι προφανώς κατασκοπευτικών) υπηρεσιών FKA τζαι RKA στον Πούτιν. Σύμφωνα με τους Ρώσους, ανθρώποι τους εκατέγραψαν σε βίντεο μιαν επίθεση εξωγήινων σε μια που τες πιο γνωστές αμερικάνικες βάσεις διαστημικών προγραμμάτων, στο Fort Worth των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την αναφορά, η επίθεση άφηκεν πίσω της 500 νεκρούς τζαι είσιεν στόχο ένα πρόγραμμα βασισμένο στην "τεχνολογία Βιμάνα". Μιαν εξωγήινη τεχνολογία που έππεσε στα σιέρκα των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, όπου εσυγκρούστηκε ένα UFO τζαι εσυλλέξαν το. Οι ΗΠΑ απαντήσαν στους Ρώσους τζαι εκάμαν λόγο για αστειότητα. Είπαν ότι ήταν μια μαγνητική καταιγίδα με αποτέλεσμα να γίνουν εκρήξεις μετασχηματιστών στη βάση.
Παρόμοια περιστατικά εσημειωθήκαν τζαι σε άλλα μέρη του κόσμου τον τελευταίο τζαιρό.



Προφανώς, οι εξωγήινοι κάτι ή κάποιον ψάχνουν. Τζαι εν νομίζω ότι εν η τεχνολογία Βιμάνα που λαλούν οι Ρώσοι. Στόχος, εν η Βοσνία. Τζαι συγκεκριμένα, ο Radivoke Lajic. Ο κύριος στη φωτογραφία Εν ένας 50χρονος που μεινίσκει στο χωρκό Gornji Lajici, κοντά στην πόλη Prijedor. Αλλά μεν πάτε τζαμαί, γιατί φαίνεται ότι οι εξωγήινοι θέλουν να τον λιθοβολήσουν τζαι μπορεί να σας πιάσει τζαι εσάς καμιά πέτρα κατά λάθος. Που το 2007 ως σήμερα, το σπίτι του εχτυπήθηκε έξι φορές που μετεωρίτες. Τζαι πάντα ενώ έβρεσιεν. Ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τους λόγους που δέχεται επίθεση, αλλά είμαι σίουρος ότι ούλον τζαι κάτι έκαμεν. "Είναι σαφές ότι δέχομαι επίθεση από τους εξωγήινους. Δεν γνωρίζω τι έχω κάνει και τους έχω ενοχλήσει, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για αυτό που μου συμβαίνει. Ετσι κι αλλιώς η πιθανότητα να χτυπηθεί ένα σπίτι από έναν μετεωρίτη είναι πολύ μικρή. Το γεγονός ότι στο δικό μου έχει συμβεί έξι φορές, είναι κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Είμαι σίγουρος ότι έχω στοχοποιηθεί από τους εξωγήινους. Παίζουν παιχνίδια μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Κάθε φορά που βρέχει, δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ανησυχώ για το επόμενο χτύπημα", λαλεί...

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

LMAO!



MOVIE REFERENCES:
0:33 Star Wars (I am your father)
0:41 Forrest Gump (Run, Forrest, Run!)
0:47 Dirty Dancing (Nobody puts Baby in the corner)
0:50 Harry Potter (Expelliarmus)
0:54 Muriel's Wedding (You're terrible, Muriel)
1:01 The Matrix (Blue/red pill)
1:06 The Lord of the Rings (I will take the Ring)
1:11 Almost Famous (singing in the bus)
1:22 Braveheart (They may take our lives, but they'll never take our freedom)
1:25 Jerry McGuire (Show me the money!)
1:30 Free Willy (Killer whale jumping)
1:44 The Sixth Sense (I see dead (blue) people)

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

La Pulga Atómica



Κατ’ αρχήν, στα επί της Γης: να δώκω συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την απίστευτη πορεία του στο Champions League. Πάντα ενθουσιάζουμουν να βλέπω μιτσιές ομάδες να κάμνουν τες εκπλήξεις τζαι να γονατούν κολοσσούς, αλλά το να βλέπω κυπριακή ομάδα να το πετυχαίνει εν πραγματικά απίστευτο.
Τζαι τωρά σε εξωγήινες καταστάσεις. Εχτές, μαζί με το εχτεσινό 0-4 της Μπάρσα επί της Πίλζεν, ο Μέσι με το χατ-τρικ του επέρασε το όριο των 200 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Ο 24χρονος μάγος εν ένας που τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές ούλλων των εποχών (για πολλούς ο κορυφαίος) τζαι σίουρα ο καλλύτερος εν ενεργεία. Πλέον εν ο 2ος στη λίστα των αρχισκόρερ του συλλόγου τζαι εν 34 γκολ μακριά που τον πρώτο (Ροντρίγκεθ). Τα ρεκόρ του La Pulga Atómica («ο Ατομικός Ψύλλος», όπως τον αποκαλούν στη Μπάρσα) τζαι οι αριθμοί που τον συνοδεύκουν προκαλούν δέος.

- Έφτασε τα 202 επίσημα γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μόλις 654 ημέρες μετά το 100ό τέρμα του (στες 16 Ιανουαρίου του 2010 κόντρα στη Σεβίλλη).

- Σκόραρε σε 134 παιχνίδια, νικώντας 79 τερματοφύλακες τζαι 51 αντιπάλους σε 43 στάδια.

- Συνολικά έπαιξε σε 286 παιχνίδια τζαι θέλει ακόμη 33 για να φτάσει τον αρχισκόρερ των Μπλαουγκράνα, Θέσαρ Ροντρίγκεθ.

- Εσκόραρε 132 στο πρωτάθλημα, 17 στο κύπελλο, 42 στο Champions League, 8 στο σούπερ καπ Ισπανίας, 1 στο ευρωπαϊκό σούπερ καπ τζαι 2 στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

- Εσημείωσε 156 γκολ με το αριστερό, 36 με το δεξί, 8 με τζεφαλιά, 1 με το σιέρι (γιούι του Μαραντόνα…) τζαι 1 με το σώμα.

- Εσκόραρε 112 φορές ως γηπεδούχος, 84 ως φιλοξενούμενους, 6 σε ουδέτερο έδαφος, 86 φορές στο πρώτο ημίχρονο, 115 στο δεύτερο τζαι 1 φορά στην παράταση.

- Το 2011 ως τωρά έβαλε 48 γκολ για την Μπαρτσελόνα τζαι 3 για την εθνική Αργεντινής.

- Στη φετινή σεζόν έφτασε τα 22 γκολ.

- Ο Μέσι επί Γκουαρδιόλα αγωνίστηκε σε 176 ματς τζαι εσημείωσε 160 γκολ. Πριν τον Γκουαρδιόλα (επί Φρανκ Ράικαρντ) εσκόραρε 1 φορά κάθε 176 λεπτά τζαι επί Καταλανού σκοράρει περίπου 1 φορά κάθε 90 λεπτά.

- Για πρώτη φορά στην καριέρα του έσιει σερί χατ-τρικ σε επίσημα ματς.

- Ήταν το 14ο χατ-τρικ στην καριέρα του. Έσιει 2 στο Champions League, 9 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο τζαι 1 στο σούπερ καπ Ισπανίας.

- Έγινε ο 2ος παίκτης του συλλόγου που σημειώνει χατ-τρικ σε εκτός έδρας ματς της διοργάνωσης μετά τον Ριβάλντο στες 18 Οκτωβρίου του 2000.

- Σε ηλικία 24 ετών τζαι 130 ημερών εν ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 40 γκολ στο Champions League, καταρρίπτωντας το ρεκόρ του (αρχισκόρερ με 71) Ραούλ, που ήταν 25 ετών τζαι 258 ημερών τότε που έφτασε τα 40 τέρματα. Οι πρώτοι σκόρερ του Champions League: Ραούλ 71, Φαν Νίστελροϊ 56, Ανρί 50, Σεφτσένκο 48, Ιντζάγκι 46, Ντελ Πιέρο 42, Μέσι 42.

- Ο Ραούλ έφτασε τα 200 γκολ στην καριέρα του σε ηλικία 26 ετών τζαι 167 ημερών, σε 405 παιχνίδια. Ο Ντιέγο Μαραντόνα έφτασε τα 200 γκολ σε συλλογικό επίπεδο σε ηλικία 24 ετών τζαι 333 ημερών.